Lindelöf élvezi, hogy a United játékosa

Victor Lindelöf elmondása szerint "nagyon-nagyon boldog" a Manchester Unitednél és alig várja, hogy ötödik szezonjában a klub színeiben fontos szerepet tudjon betölteni a Vörös Ördögök fiatalos csapatában.


A svéd játékos 2017 nyarán érkezett a Benfica csapatától Manchesterbe és azóta 161 alkalommal léphetett pályára a United színeiben. Ez idő alatt 3 gólt szerzett és egy gólpasszt is kiosztott Rashford számára, ami kifejezetten mutatós megmozdulás volt a védő részéről.

 

Lindelöf népszerű figura Carringtonban és a klubon kívül a magánéletében is stabil lábakon áll köszönhető többek között feleségének és kisfiának is. Sokaknak könnyeket csalt a szemébe az a netre felkerült felvétel, melyen Lindelöf hazatér az Európa-bajnokságot követően.

 

 

Victor jól megérdemelt nyári pihenőjét töltötte szeretteivel mielőtt ezen a héten ismét edzésbe állt és elutazott Ole Gunnar Solskjaer csapatával a skóciai edzőtáborba. Lindelöf interjújában beszélt arról, hogy már nagyon várja, hogy elkezdődjön számára az 5. szezon a Unitedben és elmondta, hogy arra törekszik, hogy igazi vezére legyen a csapatnak a közelgő idény során.

 

"Igen, az 5. szezonom kezdődik meg a Manchester Unitednél, amivel kapcsolatban azt érzem, hogy ez az otthonom. Nagyon-nagyon boldog vagyok itt, ahogy a családom is. Szeretnék komoly szerepet vállalni a csapatban és szeretnék minél többet segíteni a fiatal srácoknak is a fejlődésben. Azt gondolom, hogy egy jó csapatban szükség van az ilyen játékosokra, akik tudnak kommunikálni a többiekkel és tudják ösztönözni őket. Próbálom minél jobban tenni a dolgomat."

 

"Amióta megérkeztem otthon érzem itt magam, a klubnál mindenki nagyon kedves és segítőkész volt velem és a szeretteimmel is. Tényleg nagyon örülök, hogy itt lehetek."

 

Csak Harry Maguire, Bruno Fernandes és Marcus Rashford szerepelt több mérkőzésen, mint Lindelöf az előző idényben, ami arról is árulkodik, hogy a svéd játékos megbízhatónak tartják a csapatnál. 

 

"Nagyon örülök ennek is" - mondta Victor, amikor megmutatták neki a statisztikákat. "Minden mérkőzésen játszani szeretnék, ezek szerint ez az előző szezon során majdnem össze is jött. Úgy érzem, hogy sokat fejlődtem és igyekeztem minél magabiztosabban viselkedni a pályán. Úgy gondolom, hogy sikerült minden területen javulni. Mindig öröm számomra, ha pályán lehetek és segíthetek a csapattársaimnak, így amikor a főnöknek szüksége lesz rám, én ott leszek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!