De Gea intenzív mérkőzésre számít a Leeds ellen

David de Gea, a Manchester United hálóőre intenzív összecsapásra számít szombaton a Premier League 2021/22-es szezonjának elő mérkőzésén a Leeds ellen.


A tapasztalt kapus 2020 decemberében a kezdőben volt a Leeds ellen 6-2-re megnyert bajnokin és izgatottan várja, hogy ismét felvehesse a kesztyűt a két csapat egymás elleni találkozóján, melyen már az Old Trafford tele lesz szurkolókkal.

 

"Mindenki izgatottan várja, hogy elinduljon az új szezon" - mondta a 30 éves játékos. "Jó felkészülési szezonunk volt és most jöhetnek a fontos mérkőzések. Minimum száz százalékot kell teljesítenünk és minden mérkőzésen bele kell adnunk mindent."

 

"Én és a csapat többi tagja is mindent elkövetünk azért, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk és trófeákkal gazdagodjunk a szezon végén, mert ez a klub megérdemli."

 

Néhány kivételtől eltekintve az elmúlt 18 hónap során az Álmok Színházának lelátói üresek voltak és csak a játékosok és edzők kiabálására, valamint a kommentátorok hangosabb reakcióira emlékezhetünk.

 

 

Ha valakinek nem lenne elég ínycsiklandó, hogy a csapat első bajnokija pont a Leeds United ellen lesz hozzá kell tenni azt is, hogy teltház előtt az Old Traffordon. 

 

"Hosszú idő után a Fulham elleni találkozó is hihetetlen hangulatú volt, pedig ott még csak 10000 szurkoló lehetett a lelátókon. Mindenki nagyon örült az akkori találkozásnak és most még izgatottabbak vagyunk. Rendkívül fontos számunkra, hogy a szurkolók ott legyenek velünk, mert ösztönöznek és támogatnak minket. Szeretnénk igazán boldoggá tenni őket ebben a szezonban."

 

A szombati találkozót illetően de Gea nagy kihívásra számít.

 

"Egy vadonat új szezon első mérkőzése közeleg és nem tudhatjuk, hogy milyen formában lesz az ellenfél. Teljesen más mérkőzésre számítok ellenük, mint a tavalyi szezonban volt. Akkor nagy győzelmet arattunk egy olyan riválissal szemben, akikkel már nagyon régen nem találkoztunk. De ez már a múlt és most egy teljesen új időszak kezdődik, új film, új forgatókönyvvel."

 

"Már tudjuk, hogyan játszik a Leeds. Nagyon nagy intenzitással hajtanak a pályán és képesek végig koncentrálni az egész mérkőzésen. Kemény és strapabíró csapat, de otthon játszunk a szurkolóink előtt és jól felkészültünk a megmérettetésre, hogy jól teljesítsünk és a megfelelő eredményt érjük el."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!