Maguire: A mi szurkolóink a legjobbak az országban

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire szerint szurkolóiknak hatalmas szerepe lesz a csapat sikereiben.


A holnapi szezonnyitó bajnokin a Leeds csapata érkezik az Old Traffordra a mérkőzésen pedig minden bizonnyal fülsüketítő, inspiráló és félelmetes lesz az Álmok Színházának hangulata.

 

A jelenlegi keretben vannak olyan játékosok, például Edinson Cavani, akik még nem tapasztalhatták meg, hogy milyen érzés amikor a teltházas Old Trafford is mögöttük van. 

 

"Azt hiszem a szurkolóknak hatalmas szerepe lesz" - mondta a kapitány. "Sajnos csak az első szezonomból vannak emlékeim, hogy milyen volt, amikor teltházak voltak hétről hétre a stadionokban, akár otthon, akár idegenben. Szüntelenül énekeltek, követnek minket bárhová megyünk és támogatnak, erősítenek."

 

"Úgy érzem, hogy az országban nekünk vannak a legjobb szurkolóink és biztos vagyok benne, hogy nekik is nagy szerepük lesz ebben a szezonban és alig várom, hogy újra megtapasztalhassam, milyen a telt házas Old Traffordon játszani."

 

 

A szurkolók egy kisebb részének először májusban volt szerencséje ismét a lelátókon ülni és a Fulham elleni bajnokin nagyjából 10000-en foglalhattak helyet. A felkészülési szezon során előbb a Brentford ellen 30000 főre nőtt a lelátókra visszatérők létszáma, majd az Everton ellen már 55000 United szurkoló lehetett jelen. Most szombaton pedig teltház fogja fogadni a gyepre kilépő Vörös Ördögöket, akiket minden bizonnyal Maguire fog a pályára vezetni. Megrázó és drámai pillanatnak ígérkezik és nagyszerű lesz végre hallani a közönség élő morajlását.

 

"Alig várom" - mondta Maguire a szombati találkozóval kapcsolatban. "Tudom mire képes a teltházas Old Trafford. Tudom, hogy milyen légkört képesek teremteni a szurkolók és a jelenlétük hajtani fog minket előre. Nagyon vártam már, hogy újra velünk legyenek az Álmok Színházában és az idegenbeli mérkőzéseken is."

 

A szurkolók és játékosok számára is hosszú volt a várakozás időszaka, de végre eljött a pillanat, amire mindenki várt, a játékosok pedig alig várják a nagy találkozást. A csapat tagjai biztosak abban, hogy a közönség inspiráló lesz, ők pedig szeretnék a lehető legjobb szórakozást biztosítani számukra.

 

Maguire a szurkolóknak intézett üzenetében hozzátette: "Tartsatok velünk. Nagyon örülünk, hogy visszatértek az Old Trafforda és szurkoltok nekünk. Reméljük, hogy egy nagyszerű szezont fogunk együtt tölteni és köszönjük a rengeteg támogatást."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!