Ole: Martial marad és készen áll a bizonyításra

Ole Gunnar Solskjaer szerint Anthony Martial sikerre éhes és készen áll a bizonyításra, miután öt hónapot kihagyott sérülés miatt.


A francia támadó március óta most játszott először a múlt heti, Everton elleni 4-0-s eredménnyel zárult barátságos mérkőzés alkalmával, ahol 45 percet kapott.

 

Edinson Cavani és Marcus Rashford még nem lesznek bevethetők a United szombati Premier League nyitányán a Leeds United ellen, így Martial állapota döntő fontosságú lehet. Solskjaer szerint a 9-es számú játékos készen áll megmutatni képességeit, miután hetekkel ezelőtt már csatlakozott a csapathoz a felkészülési szezon alatt.

 

"Boldognak tűnik, mióta visszatért hozzánk" - nyilatkozta Solskjaer az MUTV-nak ebédidőben, pénteken.

 

"Valóban megmutatta az edzéseken az elszántságát. Kapott 45 percet az Everton elleni mérkőzésen és csak 10-15 percre volt szüksége, hogy beinduljon.

 

"Eleve az szerepelt a terveink között, hogy egy félidőt kap, de készen áll a holnapi találkozóra."

 

 

Solskjaer gyorsan szétoszlatott minden kételyt Martial távozását illetően és ragaszkodott hozzá, hogy maradjon és kulcsszerepet vállaljon a csapatban és az előttük álló szezon folyamán.

 

"Nem volt meglepő, hogy sok más csapat érdeklődött Anthony után, mert ő nagyon jó játékos" - mondta a főnök a szombati mérkőzés előtti tájékoztatón.

 

"Nem szerepelt a terveim között az, hogy hagyjam ellenünk játszani. Erősebben tért vissza és sikeréhes, meg akarja mutatni elszántságát és a minőséget, amit képvisel."

 

"A múlt évi szezon csalódás volt számára és láthatod, hogy csikorgatja a fogait ismét. Készen áll a kihívásokra, ő egy Manchester United játékos és boldogok vagyunk, hogy magunk között tudhatjuk. Rengetegszer bizonyított a kétkedők felé."

 

Martial remélhetőleg boldogulni fog az Old Traffordon a visszatérő szurkolók előtt. Bruno Fernandes egy héttel korábban nyilatkozta, hogy egyik kedvenc szurkolói éneke Martialé. Reménykedjünk benne, hogy szombaton ismét hallhatjuk majd.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!