Bruno elárulta melyik a kedvenc szurkolói dala

Bruno Fernandes elárulta, hogy a saját Manchester Unitedes rigmusán kívül melyik szurkolói dalt szereti még nagyon hallani az Old Trafford közönségétől.


A Fernandesről szóló dal mellett a közönség minden alkalommal skandálni szokta hogy: Bruno! Bruno! Bruno, amikor a portugál középpályás szabadrúgáshoz készülődik, vagy gólt szerez. A dal egyébként összehasonlítást tesz közte és Cristiano Ronaldo között, például abban, hogy mindketten a Sportingban játszottak és a vírus miatti zárásig rendszeresen fel is csendült a lelátókról.

 

A szurkolók visszatérésével kétség kívül még sokszor fogjuk ezt a rigmust hallani az Old Traffordon és minden bizonnyal azon kívül is. Fernandes azonban elárulta, hogy van még egy szurkolói dal, amit nagyon szeret hallani.

 

 

"Szeretem nagyon a saját dalom, de az Anthony Martialról szóló is nagyon jó" - mondta a 26 éves középpályás. "Szeretem az enyémet és nyilván ez a kedvencem, de Anthony dala nagyon ott van a szeren."

 

"Bármelyiket is nézem, a szurkolók teszik igazán nagyszerűvé és széppé a dalokat. Ha választanom kellene, akkor szerintem az enyém szebb, de szeretem Martial dalát is."

 

Anthony Martial 5 hónap kihagyást követően tért vissz az edzésekre sérüléséből és már alig várja, hogy hallhassa ő is a róla szóló szurkolói dalt az Almok Színházában. A közel 100 találatot jegyző francia támadó és portugál társa számára már nem ismeretlen az Old Trafford közönségének szeretete és bíznak benne, hogy egy nagyszerű kezdéssel tudják majd megörvendeztetni őket szombaton a Leeds ellen. A páros egyébként Marcelo Bielsa csapatának legutóbbi manchesteri látogatása során pályán volt, a találkozón pedig Bruno két gólt, Martial pedig két gólpasszt jegyzett.

 

Ha a tavalyi teljesítményét képes lesz szombat koradélután megismételni a csapat az biztos, hogy egy emlékezetes szezonkezdés lenne az Old Traffordon.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!