Solskjaer friss hírei a hiányzókról

A Manchester United perceken belül megkezdi a 2021/22-es Premier League szezont, a csapat norvég menedzsere pedig friss információkkal szolgált hiányzó játékosaival kapcsolatban.


Jesse Lingard és Dean Henderson kihagyják a Leeds elleni találkozót, mert nemrégiben pozitív lett a koronavírus tesztjük. Lingard a frissebb eset és a karantén miatt kihagyni kényszerült az Everton elleni barátságos mérkőzést, amit a United 4-0-ra megnyert. Hendersonnál korábban mutatták ki a vírust, a tesztje már negatív, de a szervezete legyengült és még lábadozik.

 

Ole Gunnar Solskjaer azonban bíztató hírekkel szolgáltat a páros állapotával kapcsolatban.

 

"Jesse-t hamarosan újrateszteljük, hogy mielőbb csatlakozhasson hozzánk. Reméljük, hogy már megszabadult a vírustól. Dean még mindig érzi kicsit az utóhatásokat ezért pihentettük kicsit, de hamarosan edzésbe áll."

 

 

Eközben Phil Jones még mindig azon dolgozik, hogy visszanyerje az erőnlétét, miután több, mint 18 hónapja sérüléssel bajlódik. Az angol védő ott volt a csapat skóciai edzőtáborában és a menedzser is úgy nyilatkozott, hogy azon dolgoznak, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára. Solskjaer azt is hozzátette, hogy Jones számára lehet szükség lesz a tartalékok között játékpercekre, de véleménye szerint minden a tervek szerint alakul.

 

"Lenyűgöző teljesítményt nyújt az edzéseken, de oda kell figyelnünk nála, hogy mennyire terheljük Philt. Magam is részese voltam hasonlónak, amikor majd egy évet a pályán kívül töltöttem sérülés miatt. Phil nagyon elszánt és keményen dolgozik."

 

"Nem szabad siettetnünk a dolgokat, nem ennek van itt az ideje. Fontos, hogy tökéletesen elvégezzük a feladatot vele. Azt látom, hogy a tartalékok és az U23 csapat meccsein fog kezdeni majd. Házon belül már játszott az utánpótlás csapat ellen és jól teljesített."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!