Csapathírek a Wolves meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált csapata vasárnapi, Wolves elleni idegenbeli bajnokiját megelőzően.


A Vörös Ördögök eltökéltek, hogy a szezon első válogatott szünetére győzelemmel térhessenek, miután az első két fordulóban négy pontot gyűjtöttek a Leeds United és a Southampton ellen.

 

A Wolves elleni mérkőzések tradicionálisan szoros összecsapásokat eredményeznek - amelyet jól példáz, hogy a két klub legutóbbi kilenc találkozóján egyszer sem volt 1 gólosnál nagyobb különbség - a Molineux kispadján ülő új menedzser, Bruno Lage pedig nyilván szeretne már valamilyen pozitív eredményt felmutatni a Leicester City-től és a Tottenhamtől egyaránt elszenvedett 1-0-s vereségeket követően.

 

Sok a találgatás azzal kapcsolatban, hogy vajon Jadon Sancho és Raphael Varane ott lesznek-e a kezdőcsapatban.

 

Varane a kispadról nézte végig a múlt vasárnapi, St. Mary's-ben rendezett bajnokit és még nem lehetett a pályán új klubjában, míg Sancho eddig mindkétszer csereként állhatott be a Premier League első két fordulójában.

 

Ole elárulta, új középhátvédje lenyűgöző teljesítményt nyújtott az eddigi edzéseken, de azt illetően nem kívánta kijátszani lapjait, hogy az új fiúkra milyen szerepben számít majd.

 

 

Scott McTominay-t viszont biztosan nélkülöznie kell majd lágyék műtétjét követően, ahogyan hiányozni fog majd Dean Henderson, Alex Telles és Marcus Rashford is.

 

"Továbbra is nélkülöznünk kell majd Scotty-t, akit a héten megműtöttek" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Marcus, Alex és Dean Henderson pedig még nem állnak bevetésre készen. Őket leszámítva azonban a keret minden tagja készen áll arra, hogy megharcoljon helyéért a csapatban."

 

"Scott már nem tudta tovább halogatni a műtétjét, így át kellett esnie rajta. Megpróbáltuk ezt megfelelően kezelni és menedzselni, hogy ne kelljen kés alá feküdnie, de végül ez nem sikerült és már olyan fájdalmai voltak, hogy nem lehetett halogatni. A Southampton elleni meccsen történt beállása után már megszületett ez a döntés."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wolverhampton - Manchester United

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!