Ole reakciója a Wolves elleni győzelemre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer David de Gea és Mason Greenwood kiemelkedő teljesítményét dicsérte a Wolverhampton elleni 1-0-s győzelmet követően a Molineux-ban.


A norvég menedzser elismerte, hogy a mérkőzésen nem tudták úgy irányítani a játék menetét, ahogy azt szerették volna, de véleménye szerint a harsány hazai közönség előtt elért siker íze nagyon édes még így is.

 

A mérkőzés utáni interjújában Ole beszélt a győztes gólról és arról, hogy véleménye szerint Ronaldo mennyire fog tudni beilleszkedni ebbe a csapatba, miután hivatalossá vált, hogy távozik a Juventus csapatától és visszatér az Álmok Színházába.

 

Nagyszerű győzelem

"Boldogok vagyunk. Nagyszerű eredményt értünk el. Bármelyik fél megnyerhette volna a találkozót. Nagy nyomás alatt játszottunk és nem ez volt a legszebb játék, amire képesek vagyunk, de mindenki láthatta, hogy a végén meglett a győzelem. MIndkét fél izgulhatott a végéig és a szurkolók is nagyszerűek voltak."

 

De Gea védése különleges

"Úgy gondolom, hogy több volt bennünk és nem voltunk ma túl jók, de szerencsére van egy olyan kapusunk, mint David, aki motivált, eltökélt és kiváló formában tért vissza. Látszik rajta az a rengeteg munka amit végez. A védése zseniális volt mindkét próbálkozásnál. Erős és a teljesítménye hatással volt a többiekre is."

 

Vélemény a gólról

"Ezen a héten boldog vagyok. A játékosok mindent megtettek és fel akartak állni a múlt heti Southamtpon elleni csalódottságból. Mentek előre és nem adták fel, de a hazaiak nagy kihívást jelentettek. Tartom azt, amit korábban is mondta, hogy ne menjünk át rögbibe. Bárki eleshet és, ha jogos szabadrúgást kell adni. Úgy gondolom, hogy az elmúlt három mérkőzésünkön a játékvezetés rendben volt. Tudjuk, hogy elmondták a játékvezetőknek, hogy legyenek engedékenyebbek és ez van, hogy ezzel feléd billen a mérleg nyelve és van, hogy nem. Ha feléd billen, akkor boldog vagy és nem akarsz túl sokat beszélni erről."

 

Beszélgetés a szövetségi kapitánnyal

"Greenwood nagyon jó formában van. Gareth és én beszélgettünk róla és a többi játékosról, akik meghívót kaptak a válogatottba. Mindketten egyetértünk abban, hogy a bajnokság és a válogatott egyik legjobb játékosa lesz Mason. Egyértelmű, hogy a srác a hazájáért szeretne játszani, de most én is úgy gondolom, hogy az a legjobb számára, ha a klubra összpontosít, ami később biztos vagyok benne, hogy Angliának is jót fog tenni."

 

 

Ronaldo helye a csapatban

"Cristiano nagyon sokat fejlődött játékosként mióta távozott Manchesterből. Régebben mindkét szélen játszott és elöl is. Számomra most inkább csatár. lesznek olyan meccseink, amit akár két csatárral is játszhatunk, de azt szeretném, hogy valahol elöl legyen és gólokat szerezzen."

 

Hogy történt az igazolás

"Ilyen a futball. Néha történnek csodák. Rendszeresen figyeltük Cristianot és vártuk a lehetőséget. Nem gondoltuk, hogy elhagyja a Juventust ebben a szezonban, de amikor bejelentették, hogy távozik beszélnünk kellett vele. Mindenki, aki szereti a Manchester United-et azt akarta, hogy ez megtörténjen és mindenkinek volt valami szerepe ebben a történetben, de a legnagyobb dolog, hogy Cristiano is ide akart jönni."

 

Átigazolási pletykák

"Nem fogok most neveket mondani, de folynak párbeszédek. Érdeklődnek néhány játékosunkról és vannak, akik Cristiano érkezésével valószínűleg kevesebb játékidőhöz is jutnának, de ebben a pillanatban Dan a Manchester United játékosa."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!