Ronaldo érzelmes üzenete a United szurkolóinak

Cristiano Ronaldo érzelmes üzenetet küldött a Manchester United számára szerte a nagyvilágba, miután hivatalossá vált, hogy az átigazolási folyamat végére pont került és hazatér az Old Traffordra.


A hosszú és szenvedélyes Instagram bejegyzésben, amit 336 millió követőjével osztott meg a portugál világklasszis elmondta, hogy már alig várja, hogy találkozzon a szurkolókkal és újabb sikereket érjenek el a klubbal.

 

A posztban ráadásul még egykori menedzserének és mentorának, Sir Alex Fergusonnak is üzent.

 

"Mindenki, aki ismer engem tudja, hogy mit érzek a Manchester United iránt" - írja Ronaldo. "Az évek, amiket ebben a klubban töltöttem elképesztőek voltak és az út, amit együtt megtettünk aranybetűkkel íródott be ennek a nagyszerű és csodálatos csapatnak a történetébe."

 

 

"Nem tudom szavakkal kifejezni az érzéseimet, miután láttam, hogy világszerte mit váltott ki, hogy visszatérek az Old Traffordra. Olyan ez mint egy valóra vált álom. Miután visszatértem és a Manchester United ellen játszottam, még ellenfélként is mindig hatalmas szeretetet és tiszteletet éreztem a szurkolók részéről. Ez 100%-ban az amiről álmodik az ember."

 

"Az első bajnoki címem, az első kupagyőzelmem, az első meghívóm a portugál válogatottba, az első Bajnokok Ligája címem, az első Aranylabdám és Aranycipőm mind ennél a különleges klubnál születtek, amikor Vörös Ördög voltam. Történelmet írtunk a múltban és ezt fogjuk folytatni. Erre szavamat adom!"

 

"Itt vagyok!"

 

"Visszatértem, ahová tartozom!"

 

"Írjunk történelmet újra!"

 

"PS.: Sir Alex, ez Neked szól!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!