Maguire új csapattársát dicsérte

A Manchester United védője, Harry Maguire a sportág történetének legjobb játékosának nevezte Cristiano Ronaldot.


A Vörös Ördögök csapatkapitánya első alkalommal mondta el véleményét az ötszörös Aranylabdás játékos érkezéséről, mióta a transzfert hivatalosan is bejelentették. 

 

Maguire, aki jelenleg Gareth Southgate magyarok elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretének tagja kiemelte Cristiano Ronaldo hihetetlen eredményeit a gólszerzés területén. Emellett pedig beszélt arról is, hogy a klub fiataljai miként profitálhatnak a 36 éves klasszis érkezésével, aki közismert arról, hogy mindig fejlődni akar.

 

"Igen, természetesen ez csodálatos dolog" - mondta Maguire az újságíróknak a felkészülés közben. "Nyilvánvaló, hogy most a válogatottal vagyok és az előttünk álló mérkőzésre összpontosítok, de nagyon örülök, hogy Cristiano a Unitedbe igazolt. Számomra ő a legnagyobb játékos, akit valaha láttam játszani."

 

"Egészen hihetetlen, hogy velünk fog játszani és biztos vagyok benne, hogy nagy hatással lesz a csapatra a pályán és azon kívül is. Sokan figyelhetik majd és tanulhatnak tőle."

 

 

"Ami szintén nyilvánvaló, hogy a csapat eredményessége is javulni fog, hiszen rengeteg gólt szerez. Elképesztő, hogy a Manchester Unitedben van újra és alig várom, hogy néhány nap múlva találkozhassam vele."

 

Több United játékos is elmondta már véleményét a portugál világsztárról, egybehangzó véleményük pedig az volt, hogy mind nagyon izgatottak az érkezése miatt. Raphael Varane korábban már együtt játszhatott Ronaldoval a Real Madrid csapatában és véleménye szerint is Cristiano nagy segítségére lesz a csapatnak és a játékosoknak is.

 

Luke Shaw úgy véli, hogy a portugál támadó érkezésével a klub újabb szintre tud majd emelkedni, véleményével pedig Paul Pogba is egyetértett.

 

David de Gea is rendkívül lelkesen beszélt a CR7 transzfer kapcsán és kiemelte: "Minden Manchester United szurkoló álma valóra válik ezzel az igazolással."

 

"Az, hogy ő visszatér a klubhoz nagyszerű dolog és már most izzik a levegő Manchesterben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!