Ronaldo megérkezett Manchesterbe

Cristiano Ronaldo néhány nappal később, hogy átigazolása hivatalosan is bejelentésre került megérkezett az Egyesült Királyságba.


A portugál világsztár gépe csütörtök este landolt a manchesteri repülőtéren, azon az éjszakán, amikor bejelentették, hogy az ikonikus 7-es mezszámot fogja viselni, ami az övé volt 2003-2009 között is.

 

Ronaldot korábbi csapattársa, Darren Fletcher és a klub Technikai Igazgatója fogadta a magángépek számára fenntartott terminálon. 

 

 

Cristiano egész héten uralta a címlapokat és nem csupán azért, mert visszatér a Manchester Unitedbe, ugyanis a 36 éves játékos szerda este megdöntötte az eddigi gólrekordot a nemzetközi futballban az írek ellen szerzett két fejesgóljával. Ronaldonak így már egészen elképesztő, 111 gólnál jár a válogatottban. A korábbi rekorder Ali Daei volt 109 találattal. 

 

Gólöröme közben azonban mezlevételért sárgalapot kapott, így a válogatott következő világbajnoki selejtező mérkőzését eltiltás miatt ki kell hagynia Azerbajdzsán ellen. Fernando Santos így megengedte neki, hogy hamarabb távozhasson a válogatottól.

 

A portugál klasszis így a jövő héttől megkezdi a felkészülést Ole Gunnar Solskjaer vezényletével Carringtonban. A Vörös Ördögök soron következő mérkőzése szeptember 11-én lesz az Old Traffordon a Newcastle ellen, majd három nappal később a Bajnokok Ligája csoportköreinek küzdelmei is elkezdődnek, az első talákozó pedig Bernben lesz a Young Boys ellen. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!