Fred: Ronaldo elhozza a napfényt Manchesterbe

Fred elmondta, hogy Cristiano Ronaldo érkezése miként hat máris a Manchester United csapatára.


A portugál világklasszis játékos visszatérése Manchesterbe mindenkit felvillanyozott klubnál, Fred pedig még viccelődött is egyet, hogy Ronaldo magával hozta a napsütést is Carringtonba, mivel Angliába való megérkezését követően kifejezetten napos és meleg volt az idő a megszokottól eltérően.

 

A visszatérést követően Ronaldo jó hangulatot is hozott a csapatba, valamint Fred elmondása szerint rendkívül pozitív a jelenléte az edzőpályán is. 

 

"Nagyszerű együtt edzeni Cristianoval" - mondta Fred. "Nagyszerű ember és a legjobb játékos, de ezt eddig is tudtuk. Nagyon örülünk, hogy itt van velünk és bízom benne, hogy vele együtt trófeákat tudunk nyerni."

 

"Tudjuk, hogy ő milyen. Szeret nyerni és mindenkit húz magával tehát jónak kell lenned, nem is, a legjobbnak kell lenned ahhoz, hogy vele együtt játszhass. A csapatra gyakorolt hatása is érezhető, mert mindenkit húz magával, hogy az edzéseken és majd a meccseken is nyerjünk. Nagyon fontos számunkra a mentalitása és az, hogy nagy céljai vannak."

 

 

Arra a kérdésre, hogy mennyire látja felkészültnek Ronaldot az edzéseken, a brazil középpályás így válaszolt:


"Természetesen felkészült" - mondta nevetve Fred. "Elképesztő játékos, akit labdával és labda nélkül is öröm nézni játék közben. Az edzőteremben is sokat dolgozik, szóval nagyon jó nekünk, hogy itt van. Nagyon örülünk neki."

 

"Még a napsütést is elhozta számunkra a megérkezésével."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!