Fred bevethető lesz a Szarkák ellen?

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elmondása szerint csapata jelen pillanatban Fred nélkül készül a Newcastle elleni bajnoki összecsapásra.


A norvég menedzser azonban elmondta azt is, hogy még reménykednek benne, hogy sikerül megállapodásra jutniuk az érintettekkel, amely lehetővé tenni, hogy a brazil középpályás mégis játszhasson. 

 

Fred egyike annak a 8 brazil játékosnak, akik kihagyják a hétvégéi fordulót a Premier Leagueben, mivel a Brazil Labdarúgó Szövetség panaszt tett a FIFA-nál. A világszervezet szabályzata leírja, hogy a vezető testület 5 napra eltilthatja a játékosokat, ha klubjuk nem engedi el őket a válogatottjukba játszani. Ennek értelmében pedig Frednek nem csupán a Szakák elleni bajnokit, hanem a Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzést is ki kellene hagynia kedden.

 

A 28 éves középpályás nem csatlakozhatott a Selecaohoz a Chile, az Argentína és és a Peru elleni találkozókon a britt kormány karantén szabályai miatt, mivel jelen pillanatban a világjárvány miatt azok jelen pillanatban a piros zónába tartoznak.

 

Solskjaer szerint a United mindent megtett, hogy elkerülje a problémát és csalódott, hogy a józan ész nem tudott győzedelmeskedni.

 

 

"Úgy gondolom, hogy ez az összes érintett fél számára vesztes helyzet, beleértve a válogatottakat, játékosokat, klubokat. Ez egy bohózat" - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Ole.

 

"A játékosok játszani akarnak, de mindenki tisztában van vele, hogy milyen helyzetbe kerültünk az elmúlt másfél évben a járvány miatt. Mindenki próbálja korltáozni a vírus terjedését."

 

"Nagyon keményen dolgoztunk az eset előtt, hogy megtaláljuk a módját az utazásnak. Tudják, magángépek, egyéb lehetőségek a beutazással kapcsolatban, de a játékosok érdekét szem előtt tartva történt minden. az biztos."

 

"Tudjuk, hogy játszani akarnak a válogatottban és a klubjukban is és rossz, hogy ha nem tehetik meg. Csalódott vagyok az egész miatt. Sajnos a józan ész most nem volt képes diadalt ülni."

 

"Fel kell készülnünk a meccseinkre Fred nélkül, de még reménykedem benne, hogy észbe kapnak az emberek és csatlakozhat hozzánk mégis."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!