Bruce elrontaná a United örömét

A Newcastle United menedzsere, Steve Bruce elárulta, hogy a csapata azon lesz, hogy elrontsa Cristiano Ronaldo régóta várt visszatérését, ugyanis a Szarkák első győzelmükre készülnek az Old Traffordon 2013 óta.


A Manchester United egykori védője, aki 400 mérkőzésen lépett pályára a csapattal, üdvözölte Ronaldot, mint a "világ egyik legjobb játékosát" és azt állítja, hogy az Álmok Színháza többszörösen is teltházas lehetne az újabb szenzációnak debütálás miatt.
 

"Amikor te vagy a világ legjobb játékosa, vitathatatlan hogy ez simán megtörténhetne" - nyilatkozta Bruce, a játékot megelőző konferencián. "Hihetetlen sztori a visszatérése. Biztos vagyok benne, hogy meg tudnák tölteni a lelátókat tízszeresen is, ha akarnák!"

 

"A mi feladatunk, kimenni a pályára és megnehezíteni a dolgukat, amennyire csak tudjuk."

 

 

A Szarkák az idei szezonban nem nyertek még mérkőzést a Premier Leagueben, két vereség mellett csak egy döntetlent ért el a csapat, utóbbit a Southampton ellen, ahol a Szentek az utolsó pillanatokban mentettek pontot. A Newcastle menedzsere hozzátette, hogy biztos karneváli hangulatban fognak farkasszemet nézni a Vörös Ördögökkel, ahol mindenki oda fogja tenni magát. 

 

"Ez valami olyasmi, amiért mindannyian a futballnak élünk, a nagy színpad, az atmoszféra, szinte egy nagy karnevál, mint ami most délután is lesz az Old Traffordon. Ez az, amiért játszol, és azért megyünk oda, hogy a legnagyobbakkal és a legjobbakkal szálljunk szembe, ez az, ami vár ránk ezen a hétvégén." - tette hozzá Bruce.

 

"Amikor az Old Traffordra utazol, egy dolog van, amit biztosan tehetsz, mégpedig az hogy kiélvezd az ottlétet, élvezd a kihívását annak, hogy az ország egyik legnagyobb csapata ellen játszhatsz. "
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!