Ronaldo: Bajnok lehet a United

A Manchester United klasszisa, Cristiano Ronaldo megfogadta, hogy segíteni fog abban, hogy a Vörös Ördögök lépésről-lépésre versenyben legyenek a trófeákért.


Az ikonikus 7-es mezszámú játékos második debütálása alkalmából két gólt is lőtt a Szarkák ellen, a találkozót pedig végül 4-1-re megnyerte a United. A lefújást követően Ronaldo időt szakított arra, hogy válaszoljon a klubmédia riporterének, Stewart Gardnernek a kérdéseire a még hosszú percekig hangos Old Traffordon. 

 

Határozott volt azzal kapcsolatban, hogy Ole Gunnar Solskjaer és csapata a helyes úton jár a Premier League és a Bajnokok Ligája címekhez vezető úton, hiszen az európai sorozat kedden veszi kezdetét a Young Boys elleni idegenbeli találkozóval.

 

 

Kiemelte azt is, hogy a klub erejét remekül mutatja, hogy a 4. találatot Donny van de Beek, Anthony Martial és Jesse Lingard közreműködésével hozta össze a csapat és Ronaldo úgy véli, hogy ennek nagy haszna lesz a jövőben is.

 

"Ahogy azt már korábban is mondta, óriási potenciál rejlik bennünk" - mondta a klubmédiának. "Fantasztikus játékosaink vannak, jó edzőnk és jó csapatunk. Ki kell építenünk azt a mentalitást amivel megnyerhetjük a bajnokságot és akár a Bajnokok Ligáját is."

 

"Szóval azért vagyok itt, hogy segítsek a csapatnak. A 11 kezdőjátékos és az összes csere is a csapat segítségére van. Jó csapatunk van, mint mondtam és mindenki szívvel-lélekkel küzd."

 

Ronaldo az MUTV-nek adott interjújában azt is elmondta, hogy nagyszerű érzés volt, hogy a szurkolók vele együtt ünnepeltek és támogatták őt és a csapatot ezen az emlékezetes délutánon az Álmok Színházában.

 

Valamint elárulta azt is, hogy az összecsapás előtt beszédet mondott társainak és már alig várják a jövőheti svájci utat.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!