Ole: Ez a csapat különleges

Ole Gunnar Solskajer a hétfő késő délutáni sajtótájékoztatóján elmondta, hogy véleménye szerint különleges csapata van.


A Vörös Ördögök a Wankdorf Stadionban kezdik meg az idei Bajnokok Ligája szereplésüket a Young Boys ellen, akik a hétvégén 4-0-ra győzték le a Zürich csapatát. Noha Edinson Cavani hiányzik a keretből miután a múlt hét során kisebb sérülést szedett össze az egyik edzésen, a csapat norvég menedzsere úgy véli, hogy így is rengeteg minőségi játékos áll rendelkezésére, akik közül nyugodtan válogathat, hogy majd kiket küld pályára a svájci bajnok ellen.

 

"Elég volt a csalódásokból" - utalt Ole az elbukott Európa-liga fináléra, amit pont az egyik csoport rivális ellen veszítettek el egy drámai büntetőpárbajban az előző idény végén. "Ami biztos, hogy ez a csapat most érettebb és képes felnőni a feladathoz."

 

 

"Mióta ide kerültem az volt a tervünk, hogy egy masszív gerincet adjunk a csapatnak olyan játékosokkal, mint David de Gea, Harry Maguire, akiket kiegészítettünk Raphael Varane és Cristiano Ronaldo leigazolásával. Megtettük, amit meg kellett tennünk és határozottan mondhatom, hogy tanultunk a hibáinkból. A csoportunk különleges, de, ha odafigyelünk, akkor jók az esélyeink."

 

Ole-t ismét megkérdezték, hogy véleménye szerint sikerül-e szerződést hosszabítania a klubnak Paul Pogbaval, a norvég pedig elmondta, hogy szerinte ez egy olyan csapat, ami előre halad és minden játékos számára vonzó.

 

"Nos, rajtunk múlik, hogy képesek leszünk-e bizonyítani magunknak, ami azzal lehetséges, ha trófeákat nyerünk" - tette hozzá. "Mind részesei szeretnénk lenni egy sikeres Manchester Unitednek. Mindenki arra törekszik, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa és meg fogjuk látni hamarosan, hogy merre tartunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!