Ronaldo emlékezetessé tette a svájci estét

Cristiano Ronaldo gólt szerzett a Young Boys elleni Bajnokok Ligája találkozón Bernben, azonban találata végül kevés volt a pontszerzéshez is, mivel a házigazdák az utolsó pillanatokban megszerezték a vezetést és így 2-1-re megnyerték a mérkőzést.


Ronaldo Bruno Fernandes beadására csapott le és juttatta előnyhöz a vendégeket az összecsapás 13. percében, ezzel pedig már összesen 135 találatnál jár a portugál a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

A pályára lépések mennyiségében is beérte az eddigi rekordert, Iker Casillast, aki eddig egyeduralkodó volt ebben a statisztikában 177 mérkőzéssel. A találkozó végül nem hozott több sikert a portugál klasszis számára, mivel Aaron Wan-Bissaka kiállítását követően a házigazdák Moumi révén egyenlíteni tudtak, majd a hosszabbítás Jordan Siebatcheu góljával megnyerték a meccset.

 

 

Ronaldo azonban így is emlékezetes pillanatokat szerzett az egyik rendező hölgy számára, aki a mérkőzés végeztével megkapta emlékbe a portugál mezét. Az ajándékozásnak külön története is kerekedett, mivel a találkozó előtt, a bemelegítés során Ronaldo egyik lövése fejbe találta a biztonsági személyzet tagját, aki orvosi ápolásra is szorult. 

 

Miután a portugál klasszis látta, hogy baj van egyből átugrott a korláton és a földön fekvő hölgyhöz sietett, hogy megtudakolja, nincs-e komolyabb baja. Szerencsére nem történt semmi komoly sérülés. A "bajba jutott nőt" a United orvosi stábja is megvizsgálta, ami szintén egy nagyon sportszerű gesztus volt a csapat részéről.

 

 

A hölgyet a találkozó lefújását követően Ronaldo megkereste és odaadta neki a mezét ajándékba. Az ajándékozott pedig szemmel láthatóan nagyon boldog volt ettől a gesztustól. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!