Újabb két név a Ligakupa meccsre

Kezd formálódni a Manchester United szerda esti kerete a West Ham elleni Ligakupa találkozóra azt követően, hogy Ole Gunnar Solskjaer újabb két játékost megnevezett, akikkel számol a Kalapácsosok ellen.


A norvég menedzser kicsit korábban már elárulta, hogy Jesse Lingard kezdeni fog az Old Traffordon megrendezésre kerülő kupameccsen, most pedig újabb két játékost említett Ole Alex Telles és Anthony Elanga személyében, akik biztos, hogy ott lesznek a meccsnapi keretben, azonban esetükben az nem derült ki, hogy kezdőként számít-e rájuk.

 

Az interjú során megkérdezték Solskjaert Elanga fejlődéséről, amire az alábbiakat felelte:

 

"Anthony fantasztikus volt a felkészülési szezonban. Kiváló a hozzáállása, lelkesedése és közvetlensége. Szeretem az ilyen játékosokat. Kicsit csalódott volt, hogy a múlt hétvégén nem utazhatott velünk Londonba, azonban az U23-as csapatban betalált és úgy gondolom, hogy készen áll arra, hogy hét közben a keretben legyen."

 

 

Ole Elanga Brighton elleni találatára hivatkozott, melynek köszönhetően a United fiataljai megnyerték a találkozót 2-1-re a Premier League 2-ben. A svéd játékos korábban már kétszer pályára léphetett a felnőtt csapatban a Leicester elleni bajnokin ugyan vereséget szenvedtek, de a szezonzárón a Wolves ellen betalált és a Vörös Ördögök meg is nyerték a találkozót.

 

Mindeközben Alex Telles is arra készül, hogy gyarapítsa eddigi mérkőzéseinek számát, miután maga mögött hagyta bokasérülését, melyet még a felkészülési szezon során szedett össze.

 

A brazil védő már elmondta, hogy sokkal jobban érzi magát és izgatott, hogy visszatérhet. 

 

"Alex nagyszerű munkát végzett és ott lesz a keretben" - mondta Ole.

 

A menedzser arról is beszámolt, hogy nincs újabb sérültjük annak ellenére, hogy a vasárnapi, West Ham elleni mérkőzés fizikálisan is elég kemény volt. 

 

"Senkit sem veszítettünk el vasárnap, így az ott lévő játékosok közül is mindenki bevethető. Tudjuk, hogy még a szezon elején járunk és vannak olyan játékosaink, akiknek játékpercekre van szüksége, hogy helyreálljon a megfelelő erőnlét, ezért lesznek változtatások a kezdőben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!