Csapathírek a Villarreal meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált Luke Shaw és Harry Maguire sérülése kapcsán.


A két angol válogatott védő a szombati, Aston Villa elleni bajnoki mérkőzésen kellett hogy idő előtt elhagyja a pályát, amely után játékuk erőteljesen kétséges volt a szerda esti, Villarreal elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

 

Mára kiderült, hogy a csapatkapitányi tisztséget ellátó Maguire az Európa-liga fináléját követően ezúttal sem lehet majd ott a pályán a Sárga Tengeralattjárók ellen, csakúgy, mint az eltiltott Aaron Wan-Bissaka, arra viszont van esély, hogy Luke Shaw a kispadra leülhessen.

 

Marcus Rashford és Amad pedig tovább folytatják a munkát sérülésből való visszatérésük érdekében.

 

"A futball néha ilyen is tud lenni és pontosan ez az oka annak, hogy nagy és erős kerettel dolgozunk" - kezdte a norvég menedzser, amikor az MUTV a szombaton megsérült páros kapcsán kérdezte.

 

"Úgy néz ki, hogy Harry-re biztosan nem számíthatunk. Luke-nál lehet arra esély, hogy játszik, de ma reggel nem edzett. Szóval a legjobb forgatókönyv szerint is csak a kispadon kezdhet majd."

 

"Újra kell rendeznünk magunkat, de emiatt rendelkezünk nagy kerettel és jó játékosokkal. Biztos vagyok benne, hogy bárkit is jelöljek a kezdőbe, jó teljesítménnyel fog előrukkolni."

 

 

Sajtótájékoztatóján Ole arról is beszélt, Maguire-re akár több hetes kihagyás is várhat.

 

"Luke velünk volt ma, szóval én esélyt fogok neki adni arra, hogy holnap valamilyen formában játszhasson. A csapattal viszont nem edzett együtt. Harry többé-kevésbé biztos, hogy kidőlt és nem is néz ki jól a sérülése. A vádlijával vannak problémái, amely miatt több hétig hiányozhat. Majd meglátjuk, hogy mennyire gyorsan tud gyógyulni. Természetesen korábban abban reménykedett, hogy játszhat a Villarreal ellen, mivel már a legutóbbi meccset is ki kellett hagynia ellenük. Ilyen a futball. Mivel Aaron eltiltott, ezért több változást is kell majd eszközölnünk a kezdőnkben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Villarreal

Bajnokok Ligája, 2. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!