Ole bízik a McTominay - Fred párosban

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy továbbra is bízik Fred és Scott McTominay kettősében a középpálya védekező szekciójában.


A páros elég gyakran szerepel együtt a középpályán mióta 2018-ban Fred megérkezett az Old Traffordra és vannak kifejezetten emlékezetes mérkőzéseik, elég, ha csak a manchesteri derbikre gondolunk.

 

A skót játékos a szezon elejét kihagyta műtétje miatt, azonban visszatérése óta már több alkalommal is láthattuk a pályán Fred társaságában, legutóbb az Aton VIlla elleni bajnokin. 

 

"Először is azt gondolom, hogy kettejük teljesítményének köszönhetően több nagyszerű eredményt is elértünk" - mondta Solskjaer az újságírók azon kérdésére, hogy miért ezt a párost favorizálja leginkább a védelem előtt.

 

"Nagyon energikusak és képesek lendületet adni a csapatnak. Szerintem ebből a szempontból nézve nagyon jó párost alkotnak. Megvan bennük az energia és a szükséges vágy. Szeretem, amikor mindketten pályán vannak. Mindkét játékosban bízhatok és tudom, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményt fogják kihozni magukból."

 

"A szurkolóknak mindig meglesz a maguk véleménye a kezdőcsapat kiválasztását illetően. Szerencsés helyzetben vagyok mert nagyon jó játékosaim vannak és sokkal nehezebb megmondani nekik, hogy ki az aki ki fog maradni a kezdőből."

 

Solskjaer kitért a szombati, Aston Villa elleni mérkőzésre is, mivel nagyon sok kritikát kapott a csapat a vereséget követően. A norvég menedzser ezzel kapcsolatban elmondta, hogy bizonyos szempontok alapján elégedett volt a teljesítménnyel, ugyanakkor egyensúlyt akar teremteni a gyors ellentámadások és a labdabirtoklós játék között.

 

 

"A Villa elleni meccsen jól védekeztünk, de azt gondolom, hogy túlságosan elkapkodtuk a támadásokat, valahol viszont azt szeretnénk, hogy minél gyorsabban tudjunk támadni. Gary (Neville) és mindenki más is tudja ezt, aki valamilyen szinten is kötődik a klubhoz. Szeretnénk nagy iramot diktálni és gyorsan támadni, amikor lehetőségünk van rá."

 

"Talán legutóbb túl gyorsan csináltuk, mert, ha megnézzük a statisztikákat, akkor azt láthatjuk, hogy próbáltunk hatékonyak lenni."

 

"Mindkét csapat számára ugyan annyi játékidő állt rendelkezésre és azt gondolom, hogy elkapkodtuk a lehetőségeinket. A Villanak is ugyan ennyi ideje volt, ők egyel élni tudtak."

 

"Jobban kell kontrollálnunk a dolgokat, de az sem jó, ha túlságosan lelassulunk majd szerda este, mert a Villarreal remekül védekezik. Gyorsnak kell majd lennünk és tudom, hogy Gary is ismeri a klub DNS-ét és nagyon jól tisztában van azzal, hogy mit akarunk tenni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Villarreal

Bajnokok Ligája, 2. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!