Bruno már 50 gólban vállalt szerepet

Bruno Fernandes újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor gólpasszt adott Anthony Martialnak az Everton elleni döntetlenre végződő bajnoki során.


A portugál magnifico adta a gólpasszt francia csapattársának, amellyel a szombati találkozón a United megszerezte a vezetést az Old Traffordon. A középpályás kiválóan vette át a labdát a kaputól nagyjából 25 méterre és remekül tálalt Martial elé, aki gyönyörű gólt lőtt.

 

A francia támadónak ez volt az első gólja 2021 februárja óta, akkor a Southampton kapuját vette be a végül 9-0-ra végződő bajnokin.

 

Bruno mostani gólpasszával már 50 gólban vállalt szerepet az angol élvonalban, mindössze 58 mérkőzés alkalmával. Ez a mennyiség pedig 30 gólból és 20 gólpasszból áll össze. Ennél kevesebb mérkőzésen csak Andy Cole (43), Eric Cantona (54) és Alan Shearer (54) értek el az 50-es számig. 

 

 

Az idei szezonban a portugál középpályás 4 bajnoki találatnál jár, amiben benne van első mesterhármasa, amit a Leeds elleni meccsen ért el. A gólok mellett eddig 3 gólpassza is van, igaz kettő a Bajnokok Ligájában sikerült neki, például Alex Telles Villarreal elleni találatakor. Tehát összesen 7 gólban vállalt szerepet Bruno eddig idén, ezzel pedig holtversenyben áll Pogbaval, akinek 7 asszisztja van. 

 

A duóhoz Cristiano Ronaldo áll a legközelebb, aki 5 meccsen 5 találatot jegyez.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a szezon során még rengeteg gól és gólpassz fog Bruno nevéhez fűződni. Csak így tovább!

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!