Ole: Hozni fogjuk az eredményeket

Ole Gunnar Solskjaer rendíthetetlenül hisz abban, hogy a nemzetközi szünetet követően csapata visszatér a megfelelő útra és javítani tudják az eddigi időszak nem megfelelő eredményeit.


A Vörös Ördögök 1-1-es döntetlent tudtak csak elérni az Everton ellen, a nemzetközi szünet előtti utolsó mérkőzésükön, majd az első csapat számos játékosa ezt követően elutazott hazája válogatottjába.

 

A Stolverkosok ellen Anthony Martial szerezte meg a vezetést a hazai csapat számára, ám végül Townsend egyenlítő találata miatt ez csupán 1 pontot ért a Unitednek. Solskjaer csapata így az utolsó két bajnokiján mindössze ezt az 1 pontot tudta megszerezni, mivel az Aston Villa ellen vereséget szenvedtek az Old Traffordon azt követően, hogy a West Hamet idegenben még le tudták győzni.

 

Az, hogy a legutóbbi két bajnokin megszerezhető 6 pontból csupán egyet tudtak bezsebelni a Vörös Ördögök mindenképp csalódást keltő eredmény, de a United norvég menedzsere továbbra is támogatja fiait.

 

Arra a kérdésre, hogy ki tudja-e hozni a csapatból a legjobbat Solskjaer határozott választ adott.

 

 

"Nagyon bízom benne, hogy képesek vagyunk a legjobbat kihozni ebből a keretből. Sok minden történt ebben a hónapban. Augusztus óta van velünk Rapha és Jadon, Ronaldo pedig szeptemberben érkezett, tehát rengeteg dolgunk van még és fejlődnünk kell."

 

"Én és a srácok is nagyon jól tisztában vagyunk ezzel, valamint az edzői stáb is. Szóval igen, ez lenne a rövid válaszom a kérdésre."

 

Amikor a játékosok visszatérnek a válogatottaktól kemény 22 nap vár majd rájuk. Idegenben találkoznak majd a Leicester és a Tottenham csapataival, illetve érkezik az Old Traffordra a Liverpool és a városi rivális City is. Ezek mellett a Bajnokok Ligájában is vár hazai és idegenbeli megmérettetés is a norvég csapatára az Atalanta ellen.

 

"Minden mérkőzés nagy meccsnek számít a Unitednél. Nagyon nehéz hónap vár ránk, ahogy az elmúlt hónap is az volt és rengeteg változás történt. Koncentráltnak kell lennünk és jól kell kihasználnunk a nemzetközi szünetet is. Itt az edzői stábra és azokra a játékosokra gondolok, akik Manchesterben maradtak. Azt gondolom, hogy akiket meghívtak a válogatottba feltöltődve és céltudatosan fognak visszatérni. Bízom benne, hogy sikeresek lesznek azt pedig tudom, hogy ezek a srácok mindig fejlődni akarnak."

 

"Tudod, hiszek az edzői stábban, a játékosokban és tudom, hogy ezek a srácok nagy dolgokra hivatottak. Tudom nagyon jól, hogy az eredményeket kell nézni és a képességeinknek meg kell jelennie az elért eredményekben. Sajnos azt nem mondhatjuk, hogy tavaly jól teljesítettünk a City, vagy a Spurs ellen, de idén ismét meg kell próbálnunk."

 

"Bárkivel is játszunk a legjobb produkciót kell nyújtanunk végig a pályán és ez nagy kihívás, mert a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában is minden mérkőzés nagyon kemény és csupa jó csapat ellen kell játszanunk. Tudjuk azt is, hogy minden mérkőzés egy potenciális banánhéj a Manchester United számára, mert mindenki azt várja el tőlünk, hogy az összes találkozónkat megnyerjük."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!