Kölcsönlesen: Pereira és Bernard sikeres hétvégéje

Andreas Pereira második gólját lőtte a Flamengo csapatában, aminek köszönhetően három góllal győzték le az Athletico Paranaense-t a brazil bajnokság aktuális fordulójában.


Giorgian De Arrasceaete egy kontratámadás alkalmával átrobogott a pályán a labdával, lepasszolta Pereiranak, aki végigkísérte a támadást, és nem is hibázott a lövésnél sem. A 25 éves játékos másodszor volt eredményes öt találkozó alatt a brazil Serie A bajnokságában, csapata pedig bejutott a Copa Libertadores döntőjébe, miután kényelmesen legyőzték az ecuadori Barcelonat.

 

A brazil származású középpályás nem az egyedüli, akinek jól sikerült a hétvége a kölcsönben lévő játékosok közül. Ethan Galbraith is nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a Doncaster Rovers csapatában, akik 2-1-re verték az MK Dons együttesét a League One-ban.

 

Galbraith, aki magabiztos volt a labdával és folyamatosan követte a játékot, ismét jól birkózott meg a nyomással, ugyanis csapatát, a  Rovers-t a kiesés fenyegeti, de fontos győzelmet csikartak ki, ami csupán második győzelmük a bajnokságban lejátszott tízből találkozóból. Ethan behívót is kapott az észak-írországi U21-es csapatba, a válogatott szünet idejére.

 

Axel Tuanzebe és Brandon Williams nem használt cserék voltak csupán. Az Aston Villa 2-1-es vereséget szenvedett a Tottenhamtől, a Norwich City pedig a Burnleyvel játszott 0-0-s döntetlent.

 

Skóciában, Dylan Levitt pályán volt a Dundee Unitedben, akik az ötödik helyre léptek fel, miután 1-0-ra legyőzték a Ross County együttesét. Reece Devine csak a padon nézte végig ahogy csapata, a St Johnstone  a Dundee FC-vel játszott a bajnokság aktuális fordulójában.

 

Facundo Pellistri, aki a múlt héten ünnepelte egyéves évfordulóját annak, hogy a Manchester Unitedbe igazolt késői csereként állt be a vereséget szenvedő Alaves csapatába, akik a múlt héten nagy meglepetésre győzelmet szereztek az Atletico Madrid ellen. Az Athletic Bilbao már túl erősnek bizonyult Pellistri csapatának, aki a 82. percben állt be a mezőnybe. 

 

 

Tahith Chong végig a pályán volt Birmingham City együttesében, akik csalódást keltő 3-0-ás vereséget szenvedtek a Nottingham Forest csapatától, ahol a 71. percben James Garner csereként szállt be a küzdelembe. Így a két csapatot most már csak egy pont választja el egymástól a Championshipben, a Birmingham a 16., a Forest 17. a tabellán. 

 

A 20 éves Di'Shon Bernard a meccs embereként segítette a Hull Cityt a Middlesbrough ellen, ahol kapott gól nélkül hozták le a meccset. Bernard nagyszerűen játszott és a Tigrisek ezzel megszerezték második győzelmüket a bajnokságban.

 

"Nagyszerű teljesítmény volt a mai az egész csapattól" - posztolta a Twitterén a játékos. "Gyerünk, tovább."

 

A jobb-szélső Ethan Laird a 61. percben állt be Joel Latibeaudiere helyére a Swansea City csapatába a Derby County elleni gól nélküli döntetlen alkalmával. A Swansea City-nek 11 pontja van 11 mérkőzést követően és a 19. helyen szerepelnek a Championshipben. 

 

Nathan Bishop nem tudott segíteni Nigel Clough csapatán, a Mansfield Townon, akik hazai pályán szenvedtek vereséget a Barrow ellen, köszönhetően Ollie Banks büntetőjének. 

 

Will Fish a padról nézte végig a Stockport County 2-1-es győzelmét a Weymouth ellen, csapata idegen környezetben tudott győzni.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!