Newcastle United U18 - Manchester United U18 0-5

A Manchester United U18-as csapata kényelmes tempójú mérkőzésen 5-0-ra nyert a Tyneside-on vendégségben szombat délután a Newcastle United U18-as alakulata ellen.


Joe Hugill mesterhármast ért el a mérkőzésen, a többi találatot pedig Sam Mather és Sam Murray szerezték a Vörös Ördögök csapatának, így viszonylag könnyen vitték el a három pontot az U18-as Premier League-ben. 
 
 

A gólcsend igen gyorsan megtört köszönhetően Hugillnek, aki a mérkőzés megkezdése után 5 perccel betalált, így már 1-0 volt az állás a United javára.  Alejandro csodálatos sarkazása jutott el Hugillhoz a Newcastle büntetőterületén belülre, aki ki is használta a kínálkozó lehetőséget. 

 

Garnacho válogatottbeli társa, Marc Jurado sérülést szenvedett el a mérkőzés 20. percében, ezért Maximiliano Ovedele váltotta őt. 

 

A hazaiak nem sokra voltak az egyenlítéstől a 25. percben Kyle Crossley gyönyörű jobblábas átadása Ben Parkinsonhoz került, aki jobbal átvette, majd bődületes bombája a kapufáról pattant vissza a játéktérre. 

 

Ami nem jön össze az egyik oldalon, sikerül a másikon, Hugill pedig második gólját szerezte a találkozón a vendégek számára, még a félidő lefújása előtt. A Vörös Ördögök csatára gyorsan reagált Murray alacsony keresztlabdájára és Thompson mellett a hálóba juttatta a labdát. 0-2

 

A United gyorsan növelt még egyet az előnyén, miután Murray a büntetőterületre passzolta a labdát, amit Mather várt, nem is hibázott, így az állás már 3-0 volt a vendégek számára. 

 

 

A Newcastle legnagyobb lehetősége a félidőben Jay Turner-Cooke szélről bepasszolt labdája volt a felfutó Michael Ndiweni-nek, aki alacsonyan lőtte meg a játékszert, a biztos kezű kapus, Radek Vitek azonban védeni tudott. 

 

Binnion fiai a 67. percben aztán továbbb növelték előnyüket, miután Mather szinte betáncolt a tizenhatos előterébe, a Szarkák védője, Ciaran Thompson pedig elkaszálta a lábát . A megítélt büntetőt Hugill vállata magára és magabiztosan 4-0-ra módosította a mérkőzés állását.

 

Az ötödik találat pár perccel a rendes játékidő lejárta előtt érkezett, amikor is Murray végzett el egy bal oldali szögletet, a szél pedig a kapu irányába fújta a labdát, amit a házigazdák kapusa nem tudott megfelelően lereagálni, így megszületett a United 5. találata is a meccsen.

 

Legközelebb Binnionék a Middlesborough csapatával csapnak össze hazai környezetben a bajnokságban csütörtökön, mielőtt október 16-án a Wolves fogadja őket a Premier League Cup-on. 
 

 

Mecccs összefoglaló:



United: Vitek; Murray, Fredricson, Kambwala, Jurado (Oyedele 20); Gore, Mainoo; Hansen-Aaroen (Ogunneye 56), Mather, Garnacho (Norkett 56); Hugill.

Nem használt cserék: Aljofree, Hanbury.

Gólszerzők:  Hugill 5, 45, 67, Mather 46, Murray 89.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!