Maguire: Hamarosan visszatérek a pályára

Manchester United kapitánya, Harry Maguire pozitív hírekkel szolgált sérülésével kapcsolatban, amit az Aston Villa elleni mérkőzésen szedett össze még szeptemberben.


Maguire gyakorlatilag kihagyhatatlan részét képezi a csapatnak, mióta szombati ellenfelüktől, a Leicester City-től átigazolt a Manchester Unitedbe 2019 augusztusában, azonban nemrégiben sérülése miatt kényszerű pihenőt vett ki.

 

A United középső védőjét vádliprobléma miatt kellett lecserélni a Villa elleni mérkőzésen az Old Traffordon a múlt hónapban, ezért hiányzott később az Everton és a Villarreal elleni mérkőzésekről is.

 

Ennek eredményeképpen Harry nem volt bevethető a válogatott szünetben az angolok mérkőzésein sem.

 

Maguire keményen dolgozik rehabilitációja alatt Carringtonban és kedden a kapitány jelenlétével inspirálta a helyi iskolában tett látogatásával a gyerekeket a Manchester United Alapítvány nevében, ahová csapattársa, Tom Heaton kísérte el. 

 

Míg a csapat riporterével, Mark Sullivannel beszélt egy interjú keretein belül, amit a United Daily-ben lehet megtekinteni 19:00-től, Maguire pozitívan értékelte állapotának javulását.

 

"Igen, lassan eljutunk oda is" - mondta Harry sérülésének gyógyulására célozva.

 

"Még nem edzek a csapattal, de egyre jobban vagyok, javulok, ahogy csak tudok. Nyilvánvaló, hogy a sérülés frusztrál, de jól haladok és hamarosan visszatérek a pályára."

 

 

Maguire 114 United találkozón vett részt és összesen öt mérkőzést hagyott ki a 78 Premier League találkozóból, mióta debütált a csapatban, a 4-0-ás Chelsea elleni siker alkalmával még a 2019/20-as idényben.

 

Ahogy magáról nyilatkozott a védő, úgy tűnik, nincs olyan messze a 115. United mérkőzése sem.

 

Ami a csapat további híreit illeti a Rókák elleni találkozó előtt, a klub hivatalossá tette kedden, hogy Maguire védőtársa, Raphael Varane is hetekre kiesett, miután lágyéksérülést szenvedett a franciák válogatott mérkőzésén.

 

Azonban pozitívum, hogy Phil Jones és Marcus Rashford már a csapattal edzettek a válogatott szünetet kihasználva, hosszú sérülésüket követően és a duó ott lehet a Leicester elleni mérkőzésen, ami szombaton 16:00-kor lesz megtekinthető a King Power Stadionban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!