Vilde Boe Risa: Jó volt újra a pályán

A Manchester United Női csapatának játékosa, Vilde Boe Risa a csapat kiváló mentalitását méltatta a Durham elleni Ligakupa mérkőzést követően. A Vörös Ördögök a rendes játékidőben 2-2-es döntetlent hozó találkozón a büntetőpárbajban további egy pontot harcoltak ki.


A mérkőzés egyik kulcsfigurája, aki a saját büntetőjét is értékesítette az MUTV-nek értékelt.

 

"Nem a legjobb eredmény, de a legfontosabb, hogy mindent megtettünk és jó munkát végeztünk a pályán, így a büntetőpárbaj során is. Mind az öt büntetőt értékesítettük, Baggersnek (Sophie Baggaley – a szerk.)  pedig volt egy szép védése még a lefújás előtt."

 

A Vörös Ördögök középpályása kiemelte, hogy a csapat mentalitása és összetartása kulcsfontosságú volt az extra pont megszerzésében.

 

"Együtt értük el, ez mindannyiunk érdeme. Volt már szerencsém büntetőpárbajokban részt venni, szóval tudom mekkora nyomás nehezedik mindenkire és fontos, hogy támogatni tudjuk egymást, hogy csapatként tudjunk működni még az ilyen kiélezett pillanatokban is. Ez mindenkinek önbizalmat adott, talán ez látszott is mindenkin, aki vállalkozott."

 

A múlt heti mérkőzésen Boe Risa másodszor lépett kezdőként pályára a Manchester United mezében amióta a norvég Sandviken csapatától a klubhoz került.

 

 

"Igen, nagyon boldog voltam" – fejtette ki gondolatait a kezdő csapatba történő nevezéséről. "Mindig az a célom, hogy 90 percet legyek a pályán, hiányzott már ez. Természetesen ezen túl is keményen kell dolgoznom, hogy ez így is maradjon."

 

A norvég válogatott a mérkőzésre látógató United drukkereket is elismerő szavakkal illette.

 

"Jó érzés volt. Ők mindig szurkolnak nekünk és mosolyt csalnak az arcunkra. A pályán is folyton halljuk, ahogy bíztatnak, nagyon boldogok vagyunk, hogy velünk jöttek és remélem, hogy mihamarabb meghálálhatjuk ezt a támogatást."

 

A Manchester United Női csapatának következő mérkőzése a válogatott szünetet követően esedékes. November 7-én a Vörös Ördögök a Tottenham Hotspur csapatához látogatnak a Női Szuperliga 6. fordulójában.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!