Csapathírek az Atalanta meccs előtt

Ole Gunnar Solskajer, a Manchester United menedzsere friss hírekkel szolgált csapata állapotáról a szerdai, Atalanta elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.


A menedzser Mark Sullivannek, a klubmédia riporterének elmondta, hogy továbbra sem számíthat Anthony Martial játékára annak ellenére, hogy a francia támadó egyre közelebb van ismét a visszatéréshez, miután a francia nemzeti csapattól nem a megfelelő állapotban érkezett vissza. A támadó a mai napon már csatlakozott társaihoz az edzésen, de még nem áll készen a norvég szakvezető szerint.

 

Fred és Cavani azonban visszatértek és játékra alkalmas állapotban is vannak, ami nagyszerű hír. A dél-amerikai páros péntek hajnalban még válogatott mérkőzést játszott, így nem tudtak részt venni a Leicester City elleni bajnokin szombaton.

 

 

Aaron Wan-Bissaka is rendelkezésre áll, miután a Young Boys elleni kiállítása miatt két meccses eltiltásból a United fellebezésének helyt adva csak egy mérkőzés lett. A csapat másik védője, Harry Maguire is egészséges és nem sérült meg a Rókák elleni összecsapáson, így szintén bevethető, viszont Raphael Varane továbbra is ágyékproblémával küzd, melyet még a Nemzetek Ligája fináléjában a spanyolok elleni meccsen szedett össze.

 

"Anthony ma csatlakozott hozzánk, de még nincs abban az állapotban, hogy játszhasson. Harry-nek nem volt semmi problémája a Leicester elleni bajnokit követően, így senkit nem veszítettünk el a hétvégén. Többé-kevésbé teljes a csapat."

 

"Raphael továbbra sem lehet ott velünk, de Fred és Edinson visszatértek, ami jó hír nekünk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atalanta

Bajnokok Ligája, 3. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!