Ronaldo: Sosem adjuk fel

Cristiano Ronaldo szerezte meg a Manchester United harmadik találatát az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozón.


Szerda este egy egészen hihetetlen, 3-2-es győzelmet láthatott az Old Trafford közönsége a Seria A-ban szereplő vendégek ellen, Cristiano Ronaldo ezt követően pedig a Twitteren osztotta meg gondolatait, érzéseit az újabb különleges európai kupapillanatot követően.

 

"Igen! Az Álmok Színházában izzik a levegő! Életben vagyunk! Mi vagyunk a Manchester United és mi sosem adjuk fel!"

 

 

A szünetre még két gólos hátrányban elvonuló United a második játékrészben visszatért és Marcus Rashford, valamint Harry Maguire találataival lefaragta hátrányát az olaszok ellen. A 82. percben pedig igazi hangrobbanás történt, amikor Shaw beadásánál Ronaldo emelkedett a legmagasabbra és megszerezte a United 3. és egyben győztes találatát is. Az így megszerzett 3 ponttal pedig a Vörös Ördögök jelen állás szerint vezetik az F csoportot.

 

Ez már a 2. alkalom volt ebben a BL szezonban, hogy Ronaldo hazai pályán győztes találatot szerez az utolsó pillanatokban, hiszen a Villarreal elleni összecsapáson is a 36 éves világklasszis koronázta meg az estét, csak ott a 95. percben talált be, de az is győzelmet ért.

 

Manchesterbe való visszatérése óta Ronaldo már 6 találatnál jár, 3-at a Bajnokok Ligájában és 3-at a bajnokságban jegyez és biztosak lehetünk abban, hogy ez a szám tovább fog gyarapodni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!