Ronaldo reakciója a Pool elleni vereségre

Cristiano Ronaldo köszönetet mondott az Old Traffordra kilátogató szurkolóknak a töretlen bíztatás miatt, melyet annak ellenére kaptak, hogy megsemmisítő vereséget szenvedtek a Liverpool elleni bajnokin.


A Vörös Ördögök 5-0-s vereséget szenvedtek Jürgen Klopp csapata ellen az Álmok Színházában, melyet Ole Gunnar Solskjaer is a legsötétebb napok egyikének minősített a mérkőzést követően.

 

Ronaldo az 53 percben ugyan betalált a vendégek hálójába, de gólját a videóbíró végül érvénytelenítette les miatt. A helyzet tovább romlott, amikor a csereként beállt Paul Pogba az elsőre felmutatott sárga lap helyett egyből pirosat kapott Anthony Taylor játékvezetőtől, miután a VAr segítségével visszanézték az esetet. 

 

"Nehéz pillanatokat éltek át a stadionba kilátogató szurkolók, akik folyamatosan támogatták a csapatot és ahogy teltek a percek ők egyre hangosabban bíztattak minket."

 

 

A mérkőzéseken a szurkolók rendre támogatásukról biztosítják a csapatot eredménytől függetlenül és ezt már Ole Gunnar Solskjaer, Harry Maguire és Luke Shaw is kiemelték. Ronaldo vasárnap este egy Instagram bejegyzésben az alábbi üzenetet osztotta meg a szurkolókkal.

 

"Néha az eredmény nem az, amiért küzdünk. Néha nem azt a pontmennyiséget sikerül megszerezni, amit szeretnénk és ez csak rajtunk áll, csakis rajtunk múlik és senki mást nem lehet hibáztatni. A szurkolók ismét fantasztikusak voltak a folyamatos támogatás miatt."

 

"Énnél jobbat, sokkal jobbat érdemelnek és csak rajtunk múlik, hogy ennek az elvárásnak eleget tudunk-e tenni. Itt az idő!"

 

A Unitednek most nincs meccse hét közben, így több nap is rendelkezésre áll, hogy összeszedjék magukat mielőtt szombaton Londonba látogatnának a Tottenham elleni bajnokira, melyen ismét lehetőség nyílik arra, hogy kiköszörüljék a csorbát.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!