Ronaldo: Hihetetlen produkció volt

Cristiano Ronaldo hihetetlennek nevezte a Manchester United Tottenham elleni teljesítményét a mérkőzést követően.


A Vörös Ördögök a portugál klasszis találatának köszönhetően 1 gólos előnnyel vonulhattak szünetre, a második játékrészben pedig Edinson Cavani és Marcus Rashford tovább növelték a vendégek előnyét. A felállást váltó Ole Gunnar Solskjaer 3 belső védővel és két csatárral küldte pályára csapatát, melyben természetesen Ronaldo is helyet kapott.

 

A terv működött és vitathatatlan, hogy ebben a szezonban a leginkább kontrollált találkozót láthattuk a United részéről.

 

"Tudtuk, hogy nehéz hét vár ránk, miután olyan eredményt értünk el a múlt hétvégén, amire nem számítottunk. Nyomás alatt volta. csapat és szomorúak voltunk, de tudtuk, hogy képesek leszünk jó választ adni. Jól játszottunk és végig irányítani tudtuk a mérkőzést."

 

"Az a dolgom, hogy a tapasztalatommal, góljaimmal és gólpasszaimmal segítsem a csapatot, ezt ma meg is tettem és ennek nagyon örülök. Ami pedig fontos, hogy szerintem hihetetlen jó teljesítményt nyújtottunk csapatként."

 

Ronaldo szerezte meg a vendégek vezető találatát, majd a második játékrészben remekül tálalt Cavaninak, aki megduplázta az előnyt. A múlt vasárnapi, Liverpool elleni vereséget követően Ronaldo most nyilatkozott először és elismerte, hogy nagyon lassan teltek a napok számukra. 

 

 

"Kemény volt. Nem számítottunk a múlt heti eredményre, de tovább tudtunk lépni. Hiszem, hogy bizonyos dolgok okkal történnek és örülnünk kell ennek a csodálatos győzelemnek. 3-0-ra tudtunk nyerni idegenben egy erős csapat pályáján és ennek most nagyon örülünk."

 

Nagy kitartás kellett ahhoz, hogy egy ilyen hét után ilyen magabiztos és meggyőző teljesítményt tudjon nyújtani a csapat, ám Ronaldo elmondta, hogy a nyomás normális dolog egy olyan csapatnál, mint a Manchester United.

 

"Mindig lesznek kritikus hangok. Engem ez nem zavar. Elég régóta focizom és tudom, hogy egyik nap mi vagyunk a kritikusok szerint a legjobbak, máskor pedig azt mondják, hogy szarok vagyunk."

 

"Mind tisztában vagyunk ezzel és meg kell küzdenünk a negatív hangokkal is. Természetesen mind jobban szeretjük, ha dicsérnek minket és örülnek nekünk. Az élet ilyen. Néha rossz pillanatokat is meg kell élnünk, hogy utána változtassunk és mi ma változtattunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!