Ronaldo üzenete a szurkolóknak az Atalanta elleni meccs előtt

A Manchester United világklasszisa, Cristiano Ronaldo izgatottan várja a begamói Atalanta elleni mérkőzést, valamint visszatérését Olaszországba, melyet 3 esztendőn keresztül otthonának nevezhetett.


A portugál klublegenda az előző 3 idényt a Juventus csapatánál töltötte Torinóban, majd a nyári átigazolási időszak végén hazatért Manchesterbe. Ronaldo 6 alkalommal lépett pályára Olaszországban az Atalanta ellen, a ma esti házigazdák által képviselt minőségre pedig mi sem jobb példa, hogy ebből a 6 alkalomból mindössze egyszer örülhetett Cristiano és csapata győzelemnek, 4 esetben döntetlen született és 1 alkalommal vereségbe szaladtak bele a Zebrák. Ezeken a találkozókon a portugál támadó 3 alkalommal volt eredményes, köztük a Coppa Italia döntőjében.

 

Ronaldo az előző hónap végén pályafutása 2. győzelmét aratta az Atalanta ellen, ráadásul a 3-2-re megnyert találkozón ő szerezte a győztes találatot a Vörös Ördögök számára. A visszavágóra ma este kerül sor Bergamóban, a 36 éves játékos pedig alig várja már, hogy elkezdődjön a mérkőzés. Az összecsapást megelőzően pedig az Instagramon írt követőinek.

 

"Visszatérek Olaszországba. Abba az országba, amely csodás fogadtatásban részesített engem és a családomat is. Ez egy csodálatos hely, amely örökre a szívemben marad."

 

"Tapasztalatból tudom, hogy soha nem könnyű Bergamóban játszani az Atalanta ellen, de mindent megteszünk, hogy megtartsuk első helyünket a csoportban. Ez a Bajnokok Ligája, mi pedig a Manchester United vagyunk. Ide tartozunk! gyerünk ördögök!

 

 

Hétfői sajtótájékoztatóján a menedzser cáfolta az újságírók azon felvetését, hogy Ronaldonak mindenáron bizonyítania kell annak kapcsán, hogy az elmúlt szezonokat a Juventusnál töltötte.

 

"Nem számít, hogy Cristiano, vagy Bruno hogyan játszik, mert mindenki tudja róluk, hogy győztes mentalitásuk van. Mindig a lehető legmagasabb szinten motiváltak, amennyire csak egy focista, vagy bármely sportoló lehet."

 

"Ezért képesek a legmagasabb szintre eljutni és nem kell senkinek sem bizonyítaniuk kényszerből. Egyedül a csapatnak, önmaguknak, a klubnak és a szurkolóknak kell megfelelniük, senki másnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atalanta - Manchester United

Bajnokok Ligája, 4. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!