Ronaldo: Soha nem adjuk fel

Cristiano Ronaldo utolsó percekben lőtt gólja gólja az Atalanta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen egyben egy újabb bravúr is a portugál klasszis karrierjében.


Ronaldo ismét a United megmentője szerepében tetszelgett, mivel az olasz csapat elleni találkozón kétszer is neki köszönhette csapata, hogy egalizálni tudtak a mérkőzés folyamán. 

 

Cristiano az első félidő végén Bruno Fernandes passzának köszönhetően volt eredményes és a góllal beérte a United góllövőlistáján a 126 találattal rendelkező Ole Gunnar Solskjaert. Második góljával pedig meg is előzte a norvég menedzsert, így Ronaldonak 127, míg Solskjaernak 126 találata van a United örökranglistáján.

 

A mérkőzést követő interjújában a portugál világklasszis elmondta, hogy nagyon nehéz mérkőzésen vannak túl, de egy pillanatra sem veszítették el hitüket és ennek köszönhetően voltak képesek pontot menteni a bergamói házigazdák elleni találkozón.

 

"Nos, nehéz mérkőzés volt" - mondta a 36 éves játékos. "Mindig is nehéz volt az Atalanta ellen játszani Bergamóban. Végig hittünk magunkban és nagyon örülök annak, hogy segíteni tudtam a csapatomnak a pontszerzésben."

 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Ronaldo az utolsó pillanatokban szerez fontos gólt a United számára a Bajnokok Ligája idei szezonjában. A Villarreal, illetve az Atalanta elleni csoportmérkőzésen is a mérkőzések hajrájában tudott eredményes lenni az Old Traffordon és azokkal a találatokkal győzelmet ünnepelhettek a Vörös Ördögök. Ezeknek köszönhetően pedig a United jelenleg az F csoport első helyén áll és már csak két mérkőzésre vannak a továbbjutástól.

 

 

"Soha nem adjuk fel és a végsőkig hiszünk" - hangsúlyozta a támadó. "Úgy gondolom, hogy ez a mostani jó eredmény számunkra."

 

Ronaldot arról is megkérdezték, hogy mit gondol a korai hátrányba kerülésről.

 

"Nehezen indult a meccs számunkra. Tudtuk, hogy a hazaiak nagy nyomást fognak ránk helyezni, fantasztikus edzőjük van és mindig tudják, hogy mit kell tenniük. Tudom, mert jól ismerem őket azokból az évekből, amikor a Juventus játékosa voltam. Úgy gondolom, hogy elvégeztük a dolgunkat, jól védekeztünk és a szerencse. is mellénk szegődött és két gólt is tudtam szerezni. Ilyen a futball."

 

A United mindkét találatát VAR ellenőrzést követően adták csak meg a játékvezetők, de végül mindkét esetben örülhettek a Vörös Ördögök. Amikor a védekezésről és a bekapott gólokról kérdezték, Ronaldo annyit reagált, hogy folyamatosan jobbak lesznek.

 

"Szerintem ez teljesen normális dolog, hiszen még fejlődnünk kell. Sokszor mondtam már, hogy most egy másik csapatban vagyok, mint korábban voltam, mások a játékosok, más a stílus. Alkalmazkodnunk kell egymáshoz, ami időbe telik, de véleményem szerint van időnk fejlődni és jobbá válni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!