Nottingham Forest U18 - Manchester United U18 0-2

A Manchester United fiataljai a tabella utolsó helyezettjéhez, a Nottingham Forest U18-as csapatához látogattak, Manni Norkett és Sam Mather góljaival pedig el is hozták a három pontot, ezzel a srácok a második helyre kúsztak fel a bajnokságban.


A mérkőzést a Nottingham Forest kezdte jobban, Osong húzott el a jobb szélen, nem egészen a tizenhatoson belülig futott a labdával, utolérni sem tudták, azonban a lövése csak az oldalhálót találta el. 

 

Miután felébredtek a Vörös Ördögök a 32. percben meg is szerezték a vezetést. Egy szögletet követően Murray bólintott rosszul, de ez épp így lett jó Norkettnek, aki a kapu sarkában még bele tudott fejelni a labdába, így az végül bepattant a kapuba. 0-1

 

A Nottingham azonban nem adta fel a küzdelmet és egy szabadrúgást követően meg is mutatta, hogy ők is a pályán vannak. A tizenhatos sarkából elvégzett szabadot középre adták, ami mindenki előtt elsuhant, Claridge volt legközelebb a beadáshoz, de ezt még ő sem érhette el. Mindenesetre nagy lehetőség volt, ismét elaludt a manchesteri védelem. 

 

A második félidőben a United rohamozta meg a kaput, Murray passzolt a középpályáról Norkett felé, átadásába ugyan belenyúltak, de az így is elért az angolhoz, beért a tizenhatos előterébe, beadta középre, ahol Forson egyből kapura küldte a labdát, de az erő és megfelelő irány híján kipattogott az oldalvonal mentén. Több lehetőség volt ebben a helyzetben, Forson rosszul döntött, pedig nagyon üresen volt, akár le is kezelhette volna a labdát lövése előtt. 

 

Felgyorsultak az események a United oldalról, Norkett passzolt Mathernek, aki a tizenhatoson belül érve áttette a labdát a jobb oldalra, ahol Forson üresen várta, ráfordult vele a kapura, de bombája a felsőlécről a játéktéren kifelé pattant. Ez is szépen felépített támadás volt, rengeteg passz előzte meg a helyzetet. 

 

Még mindig United akció. Forson a középpályáról passzolt ki Ogunneye felé a jobb szélre, aki átvétel után egyből megiramodott a kapu felé és a tizenhatoshoz érve beadta a labdát, amibe a kapus ugyan beleért, de így is Mather elé pattant a játékszer, neki már csak be kellett passzolnia az üres kapuba. 0-2

 

A mérkőzés 78. és 94. percében még Nolan és Berry váltotta Forsont és Moorhouse-t, de már nem tudtak sokat hozzátenni a játékhoz, maradt a 0-2, ezzel a United U18 a második a tabellán 6 ponttal lemaradva a Blackburn U18 mögött, ám a 9. helyig visszamenőleg szoros a versenyfutás, pár pont különbségek vannak a csapatok között, kiélezett a verseny. 

 

Legközelebb a Burnley otthonába látogat a csapat, a mérkőzés november 20-án játsszák majd a válogatott szünet után. 

 

Összefoglaló:

 

United: Vitek (k)- Ogunneye, Murray, Fredricson, Aljofree - Oyedele, Moorhouse (Nolan 78), Gore, Mather - Forson (Berry 90+4), Norkett

Nem használt cserék: Giggs Z, Kingdon, Wooster (k)

Gólok:  Norkett 32, Mather 71


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!