Fred boldog a győztes gólja miatt

A brazil középpályás azt mondta, hogy "nagyon áldottnak" érzi magát, miután megszerezte a Manchester United győztes gólját a Crystal Palace elleni 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen.


Az ideiglenesen kinevezett menedzser, Ralf Rangnick izgalmas mérkőzést játszott csapatával az Old Traffordon és végül 1-0-ra nyerni is tudott a Sasok ellen. A különbséget ezúttal Fred jelentette, aki jobb lábbal lőtt nagyon szép gólt a második játékrészben. Az így megszerzett 3 pontnak köszönhetően pedig a Vörös Ördögök előbbre léptek a Premier League tabellájának a 6. helyére.

 

A 28 éves játékost csapattársai is boldogan ünnepelték és örültek, hogy a társuk, aki rendkívül népszerű köreikben a reflektorfénybe kerül.

 

"Mindig jó gólt lőni, de ma 1-0-ra nyertünk és örülök, hogy a gólomnak ilyen nagy jelentőssége van" - mondta Fred sugárzó örömmel a klubmédia riporterének, Stewart Gardnernek.

 

"Természetesen mindenek előtt az a legfontosabb, hogy segítsek győzni a csapatnak és úgy gondolom, hogy ez egy jó meccs volt. Jól játszottunk és gólt sem kaptunk. Ez volt az első meccs az új menedzserrel nagyon fontos volt számunkra, hogy bárhogy is alakulnak a dolgok, mi készen álljunk."

 

Fred ballábas játékos, de a gólt jobbal szerezte.

 

"Ballábas vagyok, de néha próbálok a jobbal is lőni" - magyarázta Fred. "Kaptam egy jó labdát Masontől és abban a pillanatban csak az járt a fejemben, hogy hogy lehetne ebből gólt szerezni. Nagyon áldottnak és boldognak érzem magam, hogy gólt szerezhettem az Old Traffordon a szurkolóink előtt."

 

 

A Palace elleni góllal Fred kiváló napokat tudhat maga mögött, hiszen a Chelsea elleni találkozón is kiemelkedően teljesített, majd az Arsenal ellen is gólpasszt adott, valamint kiharcolt egy büntetőt is.

 

A szurkolók sokféle arcát láthatták a brazil középpályásnak és remélik, hogy a jó formája folytatódni fog.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!