Bailly üzenete a szurkolóknak

A Manchester United védője, Eric Bailly a Burnley elleni lecserélését követően megnyugtatta a szurkolókat, hogy az nem sérülés miatt történt.


Az elefántcsontparti játékos a kezdőbe került a Bordók elleni Premier League találkozón annak köszönhetően, hogy Ralf Rangnick 6 helyen is változtatott legutóbbi kezdőcsapatán. 

 

A második játékrész közepén a földre került, majd gyorsan le is cserélték és Raphael Varane állt be helyette, a szurkolók pedig azt gondolták, hogy megsérült. Bailly a mérkőzés után azonban egy videó üzenetben elmondta, hogy a csere nem sérülés miatt történt.

 

"Köszönjük a szurkolóknak a mai támogatást. Nagyszerű győzelem volt. Jól vagyok, csak kicsit fáradt, de nagyszerű befejezése volt az évnek ez a győzelem."

 

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Ralf Rangnick elárulta, hogy Bailly már útnak indult a válogatottba, de segítőkészen visszatért, amikor kiderült, hogy Victor Lindelöf COVID tesztje pozitív lett.

 

"Eric már 3-4 nappal ezelőtt elutazott az Afrika-kupára. Még Spanyolországban tartózkodott és megkértük, hogy jöjjön vissza" - mondta a német az újságíróknak.

 

"Eltekintve a kapott gólt megelőző szituációtól jól teljesített, nagyon koncentrált volt."

 

A 2022-es afrikai torna január 9-én kezdődik és Bailly-t is nevezték az elefántcsontparti keretbe, Amad Diallo viszont most nem került be a keretbe, de bízik benne, hogy az új évben rengeteg tapasztalatra tehet szert.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!