Rangnick elárulta Greenwood lecserélésének okát

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elmagyarázta, hogy miért döntött úgy, hogy a második játékrészben lecseréli Mason Greenwoodot a Wolves elleni mérkőzésen.


A fiatal támadónak volt pár jó megmozdulása a 0-0-ra végződő első félidőben a Farkasok ellen, akik végül Moutinho találatával megnyerték a mérkőzést. Mason magabiztos volt, mégis az ő helyére küldte be a német szakember Bruno Fernandest, a találkozót követően pedig elárulta, miért döntött a fiatal támadó lehozatala mellett.

 

"Azt kellett figyelembe vennem Bruno beállításakor, hogy Mason, vagy Cavani legyen az, aki elhagyja a játékteret. Edi nemrég egyenlítő találatot szerzett a Newcastle ellen, így Mason adta át a helyét."

 

"Tehát a dilemma az volt, hogy Masont, vagy Edit vegyem-e le a pályáról és úgy döntöttem, hogy Edit hagyom fent, mert "csatárosabbnak" gondolom, mint Masont. Ezt a döntést hoztam. Lehetett volna másképp is, de így döntöttem. Tudom, hogy a szurkolók szeretik Masont, de nem volt elég kiemelkedő a teljesítménye még úgy sem, hogy az egyik legjobb játékot produkáló játékos volt a pályán."

 

 

A Sky Sports-nak adott interjújában a német szakember hozzátette: "Az állás 0-0 volt és voltak jobb pillanataink is a játék ezen szakaszában és azt a döntést hoztuk, hogy Bruno be fog állni és meg is volt a lehetősége, hogy megszerezze nekünk a vezetést."

 

"Mason is jó volt, de le kellett vennem valakit, de nem akartam sem Scottot, sem Nemanjat, így maradt Edi, vagy Mason."

 

Később még érkezett Marcus Rashford és Anthony Elanga Jadon Sancho és Aaron Wan-Bissaka helyére.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!