Két eltiltott játékos is lesz a következő bajnokin

A Manchester United két játékosa, Scott McTominay és Luke Shaw is egyaránt 5. sárgalapját kapta a Wolves elleni 1-0-s vereséggel végződő Premier League találkozón.


A második játékrész elején McTominay kapott sárga lapos figyelmeztetés Mike Dean játékvezetőtől a Daniel Podence elleni szabálytalanság miatt, nem sokkal később pedig Luke Shaw is besárgult.

 

Sajnos a páros megfizeti a sárgák árát, hiszen a csapat soron következő bajnokin nem léphetnek majd pályára az Aston Villa ellen, január 15-én a Villa Parkban. A büntetés nem tölthető le sajnos a szintén a Villa elleni FA-Kupa összecsapáson, így azon szerepelhet a skót és az angol játékos is.

 

A Wolves elleni a United 19. bajnokija volt az idényben, a következő küszöb pedig a sárgalapos figyelmeztetések után járó eltiltásnál a 10 sárga a 32. meccsig. Igaz ennél a határnál már két meccses eltiltást kapnak a szabálytalankodók. Cristiano Ronaldonak is 4 sárgálya van, de mivel ő nem gyarapította tegnap a lapok számát így most megúszta és rá már a 10-es határ fog vonatkozni. 

 

 

Az Aston Villa csapatának is lesz egy hiányzója majd a United elleni bajnokin, mivel John McGinn is kimaxolta az 5 sárgát a Brentford elleni vereség alkalmával. Neki is 1 meccses eltiltása lesz és a United játékosaihoz hasonlóan az FA-Kupa összecsapáson ott lehet.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!