Hivatalos: Laird továbbállt kölcsönben

Véget vetett a Manchester United védője, Ethan Laird kölcsönszerződésének a klub a Swansea City-vel, hogy hasonló ügylet keretében a Bournemouth-nál folytassa szezonját.


A Vörös Ördögök akadémiájának neveltje folyamatosan jó benyomást tett a walesi csapatnál, 21 pályára lépése alkalmával pedig 8 kapott gól nélküli meccshez segítette hozzá őket négy gólpassza mellett.

 

A 10 éves kora a United kötelékébe tartozó, U19-es angol válogatott bekk eddigi pályafutása során kétszer is szóhoz jutott már a manchesteriek felnőtt csapatában 2019-es debütálása óta.

 

 

Tapasztalatait újra a Championshipben bővítheti tovább, de ezúttal egy új környezetben, a Cseresznyések alakulatának tagjaként.

 

Scott Parker együttese 25 fordulót követően vezeti az angol másodosztály tabelláját, így Laird hathatósan hozzájárulhat majd ahhoz, hogy a szezon végén feljutásnak és ezzel a Premier League-be való visszatérésnek örülhessenek.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Ethannek a szezon második felére, a Vitality Stadiumbeli fejlődését pedig közelről nyomon fogják követni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!