Ronaldo kihagyhatja a holnapi meccset

Kétségesnek tűnik, hogy Cristiano Ronaldo pályára léphet-e a West Ham elleni bajnokin.


A portugál klasszis a nyakát fájlalta a Brentford elleni, 3-1-re megnyert találkozót követően, melynek végén le is cserélte őt Ralf Rangnick. Az orvosi stáb kezeli a problémát, ugyanakkor kérdéses, hogy képes lesz-e így pályára lépni szombat délután.

 

A német mester a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján beszélt a problémáról, továbbá azt is elárulta, hogy Victor Lindelöf is csatlakozott azon védők sorához (Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Luke Shaw), akik biztos, hogy nem fognak pályára lépni a Kalapácsosok elleni összecsapáson, igaz a svéd védő nem sérülés miatt, hanem azért, mert betörtek az otthonába.

 

A fent említett játékosok mellett Edinson Cavani sincs játékra kész állapotban, Jadon Sancho pedig szintén magánéleti okok miatt távol volt a héten és nem edzett együtt társaival.

 

"Cristianoval kapcsolatban vannak kérdőjelek. Tegnap egy 2-3 órás kezelésben részesült és várnunk kell, hogy meglássuk, hogy érzi magát. Edi nem edzett a csapattal az elmúlt napokban, de várhatóan ma délután már jelen lesz. A végső döntéseket az edzést követően hozzuk majd meg azzal kapcsolatban, hogy bevethető-e szombaton."

 

 

"Aaron továbbra is hiányozni fog, még mindig beteg, Jesse pedig tegnap állt újra edzésbe és ma is edz, így ő készen kell legyen szombatra. Jadon esetében is megnézzük, hol tart. Tegnap nem edzett, mert ahogy mondtam, szerdán temetésen volt és mivel mélyen megérintette a gyászeset, azt kérte, hogy kihagyhassa a tegnapi edzést. Meglátjuk, mi lesz vele."

 

"A mai edzésen majd figyelni fogom őt és beszélek vele, hogy milyen lelki- és fizikai állapotban van és eldöntjük, hogy képes-e vállalni a mérkőzést."

 

A Brentford elleni mérkőzést hátsérülés miatt Scott McTominay sem tudta végigjátszani, őt Nemanja Matic váltotta a második játékrész végén, ám Rangnick szerint a skót bevethető lesz a West Ham ellen.

 

"Tegnap beszéltem az orvosi stábbal és Scottal is és ma délután jön edzésre, úgy gondolom, hogy készen fog állni a szombati találkozóra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!