De Gea: A szurkolóknak kijárt ez a győzelem

David de Gea a szurkolók támogatását és csapattársai eltökéltségét méltatta, melyeknek köszönhetően 1-0-ra legyőzték a West Ham csapatát az Old Traffordon.


A csereként beálló Marcus Rashford szerezte meg góljával a győzelmet és a 3 bajnoki pontot Cavani passzának köszönhetően. A lefújást követően a United spanyol hálóőre pedig az MUTV-nek elmondta, hogy mekkora jelentőssége van ennek.

 

"Hatlmas gól és hatalmas győzelem számunkra. Bíztunk magunkban és a végsőkig küzdöttünk és a végén gyönyörű gólt szereztünk."

 

De Gea nem felejtette el kiemelni a szurkolókat sem és elárulta azt is, hogy érzése szerint nekik köszönhető, hogy végül sikerült feltörniük a vendégek védelmét.

 

"A szurkolók folyamatosan bíztatták a csapatot, folyamatosan hallatták a hangjukat és ez rengeteg energiát adott nekünk a meccs végéig. Az egész találkozó alatt remek hangulatot teremtettek és megérdemelték ezt a győzelmet."

 

 

A Vörös Ördögök a győzelem mellett kapujukat is megóvták a góltól, melyre a Norwich elleni 1-0 óta nem volt példa számukra a Premier League-ben. A spanyolt lenyűgözte a védősor teljesítménye, melynek köszönhetően a bajnokság egyik legjobb támadósorát sikerült szinte teljesen kivenni a játékból. 

 

"Nagyon fontos számunkra, hogy kapott gól nélkül hoztuk ezt a meccset. Nem sok helyzetet engedtünk nekik és végig irányítottuk a találkozót. Az elejétől kezdve kézben tartottuk a mérkőzést és úgy érzem, hogy ez a meccs nagyon jól sikerült."

 

A West Ham legyőzésével a manchesteriek megelőzték a londoniakat a tabellán és feljöttek a 4. helyre. A fontos győzelem pedig de Gea szerint ugródeszkaként szolgálhat a szezon hátralévő részében.

 

"Remélhetőleg ez a találkozó több önbizalmat ad nekünk. Meg kell próbálnunk zsinórban megnyerni a meccseinket, meg kell próbálnunk ugyan így irányítani a mérkőzéseinket és minél többet kell lehoznunk kapott gól nélkül."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!