Shaw: Már minden figyelmünk a Brightonra irányul

A Manchester United védője, Luke Shaw szerint a Vörös Ördögöknek nem szabad vesztegetniük idejüket és már a Brighton & Hove Albion elleni, kedd esti bajnokijukra kell készülniük.


A United 1-1-es döntetlent ért el szombaton koradélután a Southampton ellen, miután Jadon Sancho vezetőgólját Che Adams második félidei találata egyenlítette ki.

 

Ralf Rangnick alakulata így már egymást követő második alkalommal ért el 1-1-es döntetlent a Premier League-ben, ez pedig nincsen segítségükre bajnokság top 4 helyezésének elérésében.

 

Shaw-nak nincsenek illúziói, hogy most már sürgető lenne csapatának több pontot szereznie a mérkőzésein.

 

"Tudjuk, hogy kedden nagy mérkőzés vár ránk a Brighton ellen, szóval teljes figyelmünkkel most már arra kell koncentrálnunk" - kezdte a 26 éves játékos a klubmédiának.

 

"Tisztában vagyunk vele, hogy a szurkolók akkor is mögöttünk fognak állni, de azt is tudjuk, hogy rajtunk múlik, mi történik a pályán."

 

"Az edzések jól mennek és tudjuk, hogy mit kell tennünk, amikor a pályán vagyunk. Szóval rajtunk áll, hogy mindent megtegyünk, amikor a pályára lépünk."

 

"Ez azzal kezdődik, hogy megnyerjük a meccsünket, mert nekünk ezt kell tennünk."

 

 

A United jól kezdte az Shaw korábbi klubja elleni összecsapást, de így sem volt képes a maximálisan megszerezhető pontokat otthon tartani. 

 

Az angol válogatott játékos nem riad vissza annak fontosságáról beszélni, hogy a legjobb négy között végezzenek, amely a legfőbb céljuk hazai környezetben.

 

"Továbbra sem gondolom, hogy mi ugyanolyan jók lennénk, mint amilyenek lehetnénk és ez nem elegendő számunkra, mert nekünk hamar és gyorsan fejlődnünk kell" - tette hozzá.

 

"Mint mondtam, el kell érnünk céljainkat a szezonban és a hátralévő mérkőzéseken biztosítanunk kell a jövő évi Bajnokok Ligája szereplésünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 18. forduló elhalasztott mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!