Lindelöf az utolsó pillantos csapatba kerüléséről

A Manchester United védője, Victor Lindelöf felfedte, mikor tudta meg, hogy az utolsó pillanatban mégis bekerült a kezdőcsapatba a Brighton & Hove Albion ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen.


A svédet eredetileg a kispadra jelölték az Old Traffordon rendezett összecsapáson, Raphael Varane betegsége miatt azonban az első pillanattól kezdve ott volt a pályán a Sirályok ellen.

 

Arról, hogy mennyi ideje volt felkészítenie magát, Victor így nyilatkozott a klubmédiának:

"Azt mondanám, hogy 15 perccel a bemelegítés előtt szóltak vagy valahogy így, de egyébként minden egyes mérkőzés előtt, akár kezdő vagyok akár nem, ugyanúgy készülök fel."

 

"Mindig készen állok bármire, szóval igen, ma [kedden] a meccs kezdéséhez elég közel közölték velem, hogy kezdeni fogok, de mindig mondtam, mindig bevetésre kész vagyok és boldogan segítem a csapatot."

 

"Általában nem vagyok egy ideges típus. Mindig bízok a képességeimben és tudom, hogy mire vagyok képes a pályán. Akkor is ugyanúgy készülök fel egy mérkőzésre, ha játszok és akkor is ha nem, szóval abszolút hadrafogható voltam."

 

 

A Unitednek sikerült kapott gól nélkül lehoznia a Graham Potter tanítványai elleni találkozót, többek között néhány parádés David de Gea védésnek is köszönhetően.

 

"Az egész szezon során hihetetlen teljesítményt nyújt és parádés védéseket mutat be a csapatunkban" - tette hozzá Lindelöf a spanyol kapussal kapcsolatban Jakub Moder lövésének hárítására utalva.

 

"Ha sikerült kapott gól nélkül megúsznunk egy meccset, akkor minden esélyünk megvan arra, hogy meg is nyerjük azt és ma pontosan ez is történt. Nem kaptunk gólt, szerintem csapatként nagyszerűen védekeztünk és szerezni tudtunk két gólt is, szóval nagyon elégedett vagyok."

 

Annak ellenére, hogy Cristiano Ronaldo révén a második játékrész 6. percében sikerült megszerezniük a vezetést, egészen a hosszabbítás utolsó percéig kellett várni a Vörös Ördögök második, mindent eldöntő találatára, amikor Bruno Fernandes tudott eredményes lenni. Victor elmondása szerint ez a várakozás csak növelte az izgalmakat a pályán.

 

"Természetesen 1-0-s állásnál bármi megtörténhet a futballban, még akkor is, ha az ellenfél emberhátrányban van."

 

"Hajtottunk a második gólért és számos helyzetünk is volt arra, hogy megszerezzük. Végül a meccs legvégén sikerült és nagyszerű érzés volt, amikor Bruno belőtte a második gólunkat."

 

"Értettük a mérkőzés alakulását, tudtuk, hogy 1-0 az eredmény, de nekünk a saját feladatunkat kellett elvégeznünk és koncentrálni. Nem futhattunk fel-alá fejvesztve annak érdekében, hogy meglegyen a második gólunk, de menedzselnünk kellett az eseményeket és törekedni a második találat megszerzésére."

 

"Későn, de sikerült és remélhetőleg a következő alkalommal ugyanilyen típusú összecsapáson korábban összejön majd."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!