Shaw: Kulcsfontosságú időszak következik

A Manchester United védője, Luke Shaw a szezon erős befejezését tűzi ki célul, melyben a Vörös Ördögök a legjobb négy közé kerülésért és a Bajnokok Ligája továbbjutásért is küzdenek.


A United kedd este 2-0-s győzelmet aratott a Brighton ellen, ezzel pedig feljöttek a Premier League tabellájának 4. helyére, Shaw pedig felvázolta, hogy rendkívül fontos, hogy a Leeds ellen is folytassák ezt a sorozatot.

 

"Azt hiszem ez a szezon legfontosabb időszaka" - mondta Shaw. "Nagyon fontos, hogy lendületet szerezzünk és megnyerjük a meccseinket. Mi vagyunk a Manchester United és címekért kell küzdenünk, de jelen esetben most a reális cél az, hogy Bajnokok Ligája indulást érő helyen végezzünk, mert ennek a klubnak szüksége van arra, hogy ebben a sorozatban indulhasson."

 

Shaw gyakran kapott lehetőséget a kezdőben Ralf Rangnick irányítása alatt az elmúlt hetekben, a szezon elején viszont sérülések hátráltatták. A 26 esztendős játékos örül annak, hogy most teljesen fitt és, hogy játszhat.

 

 

"Személy szerint számomra a szezon első fele közel sem volt olyan, amilyennek lennie kellett volna. Több sérülésem is volt és nem voltam 100%-os. Most remekül érzem magam, de a legfontosabb a csapat és az, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy fejlődjünk és visszatérjünk oda, hogy címekért harcolhassunk."

 

A vasárnapi Leeds elleni bajnokit követően Ralf Rangnick csapata Spanyolországba utazik, ahol az Atletico Madrid ellen fognak pályára lépni a Bajnokok Ligájában, Shaw pedig nem látja okát annak, hogy a United miért ne érhetne el sikert a nemzetközi porondon.

 

"A csapat hisz benne, hogy meg tudjuk nyerni a Bajnokok Ligáját. Nincs olyan dolog, ami miatt ezt ne így kellene gondolnunk. Tudom, hogy néhányan hülyének fognak tartani azért, mert ezt mondom, de megvan a hitünk és az önbizalmunk, hogy megnyerjük. Kívülről nem sokan gondolják ezt, de az öltözőben biztos vagyok benne, hogy mindenki így látja, a játékosok, a stábtagok és a vezetőség köreiben is. Mindenkinek meggyőződése, hogy képesek lehetünk a győzelemre."

 

"Most meg kell teremteni a megfelelő lendületet, hoznunk kell az elvárt eredményeket és jól kell játszanunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leeds - Manchester United

Premier League, 26. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!