Fred: Rangnick helyzete kicsit "fura"

Fred elismerte, hogy kicsit furcsa számára a Manchester United hosszútávú tervezése úgy, hogy a szezon végéig ideiglenes menedzser irányítja a csapatot.


A 2021/22-es szezon végéig Ralf Rangnick kezébe került a United irányítása miután menesztették Ole Gunnar Solskjaert, az idény végével pedig a német szakember két éves tanácsadói szerepkört fog betölteni a klubnál.

 

"Kicsit fura" - mondta a középpályás a TNT Sport Brazilnak. "Tudom, hogy futballban fontos, hogy minél előbb jó eredményeket érjünk el, de az is fontos, hogy legyen egy hosszútávú tervünk."

 

"Szerintem kicsit rossz számunkra, hogy jelenleg nincs ilyenünk és minden a rövid távú célokról szól most. Nem tudjuk, hogy miként lesz ez a szezon végét követően."

 

Fred megjegyzései arról szólnak, hogy a Vörös Ördögök nagy eséllyel egy újabb, trófea nélküli szezont fognak futni, hacsak nem borítják fel az esélyeket és nyerik meg a Bajnokok Ligáját.

 

A United szerda este a spanyol fővárosban játszik majd a BL nyolcaddöntőjének első felvonásán a La Liga regnáló bajnoka, az Atletico Madrid ellen a Wanda Metropolitano Stadionban.

 

 

Arra a kérdésre, hogy őrültség-e elképzelni azt, hogy a United megnyeri a Bajnokok Ligáját Fred azt válaszolta: "Nem hiszem."

 

"Tudom, hogy mostanában nem a legjobb arcunkat mutatjuk, de sok minőségi játékos van a csapatunkban és azt látom, hogy sok másik csapat sem úgy teljesít, mint, ahogy tud."

 

"Nem őrültség arra gondolni, hogy megnyerhetjük, megtörténhet, de a belünket is ki kell dolgoznunk érte, mert attól messze vagyunk, hogy a verseny egyik favoritjának számítsunk."

 

Fred hozzátette: "Minden játékos, aki ebbe a klubba jön, címeket akar nyerni. Trófeákat akarunk a hosszú, sikertelen időszak után. A legnagyobb tiszteletem a Villarreal számára, de nekünk ott az volt a dolgunk, hogy megnyerjük az Európa-liga döntőt és kudarcot vallottunk. Ez a jobb tervezésről szól a klub részéről."

 

"Ha nem akarsz címeket nyerni, akkor nem érdemled meg, hogy a Manchester United játékosa legyél. Még mindig áll a zászló a Bajnokok Ligájában, de biztosítanunk kell, hogy a következő szezonban elérjük a csúcsokat is."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atletico Madrid - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!