Ronaldo madridi visszatéréséről

Cristiano Ronaldo köszönetet mondott a Manchester United szurkolóinak a csodálatos támogatásért, amelyet az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén nyújtottak számukra.


A Vörös Ördögök egy csalódást keltő első félidő során hamar gólt kaptak Joao Felix révén a Wanda Metropolitano Stadiumban, de feljavult szünet utáni produkciójuknak köszönhetően értékes 1-1-es döntetlent tudtak kiharcolni, nagyban a csereként beállt Anthony Elanganak, aki első labdaérintéséből higgadtan szerezte meg a csapat egyenlítőgólját.

 

Ralf Rangnick legénységét felbátorította az, hogy válaszolni tudtak a korán bekapott gólra és a fáradó hazaiakkal szemben a mérkőzés végéhez közeledve a vezetés megszerzésére is próbát tettek, amelyhez a szintén a kispadról beszálló Jesse Lingard állt a legközelebb.

 

A végén a United egy nagyon értékes 1-1-el távozhatott a spanyol fővárosból, így hihetetlenül izgalmas visszavágóra van kilátás márciusban az Old Traffordon, ahol a tét nem kevesebb lesz, mint a negyeddöntőbe jutás kivívása.

 

Természetesen fontos volt ez az este Cristiano Ronaldo számára is, hiszen Madridba és ezzel egy olyan városba térhetett vissza, amelyet 9 évig az otthonának nevezhetett, amikor a közeli Santiago Bernabeu stadionban szerepelt hétről-hétre a helyi rivális Real játékosaként.

 

 

"Mindig nagyszerű érzés visszatérni Madridba. Egyike azon városoknak a világon, amelyet az 'otthonomnak' nevezhetek' - írta Ronaldo Instagram posztjában 405 milliós követőtáborának.

 

"Nagyszerű érzések, játékosok, mérkőzés, ez a Bajnokok Ligája! Minden klubsorozat legnagyobbika."

 

"Most esélyünk lesz ezt a párharcot a saját stadionunkban lezárni, mindenkinek megmutatva, hogy az Old Traffordot miért is hívják Álmok Színházának. Végül, de nem utolsó sorban, köszönet a lenyűgöző szurkolóinknak! A jelenlétetek erősebbé tett minket, együtt pedig tovább megyünk előre! Gyerünk Vörös Ördögök!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!