Shaw az Atletico Madrid ellen visszatérhet

Luke Shaw betegségét követően várhatóan az Atletico Madrid elleni visszavágón térhet majd vissza a Manchester United csapatába.


Ralf Rangnick a klubmédiának elárulta, hogy bár a bal szélső védő a Tottenham elleni bajnokit kihagyja, várhatóan az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozón már ott lesz a csapatban. 

 

Shaw az első találkozón pályára lépett a Wanda Metropolitano Stadionban, illetve előtte még a Watford elleni 0-0 alkalmával is szerepelt, ezt követően azonban az angol válogatott játékos pozitív COVID tesztet produkált Raphael Varane-nal egyetemben, így a legutóbbi találkozókat kihagyták. 

 

A francia védő a hét elején már visszatérhetett az edzésekre, Shaw továbbra is tüneteket produkált, így biztosan kihagyja a Spurs elleni bajnoki találkozót, viszont  tesztje már negatív, így ott lehet majd a Diego Simeone csapata elleni visszavágón.

 

"Luke továbbra sem elérhető a pozitív tesztje miatt, bár ma már negatív volt" - mondta Rangnick pénteken. "Viszont nincs értelme a csapatba nevezni a tünetmentessége ellenére sem úgy, hogy a héten nem edzett. A szombati találkozót biztosan kihagyja, de reményeim szerint keddre már bevethető lesz."

 

 

Úgy tűnik, hogy Scott McTominay is kihagyni kényszerül a Tottenham elleni bajnokit, viszont Edinson Cavani és Cristiano Ronaldo bevethető lesz a támadósorban, ami nagy lökést adhat csapat számára.

 

"Scottal kapcsolatban is nagy a kérdőjel, mert tegnap és tegnap előtt az edzéseket követően fájlalta a vádliját, ezért utána nem engedtük edzeni. Jelenleg nem akarok kockázatot vállalni, hogy ilyen sérüléssel játszatom, így valószínűleg ő is kiesik a szombati meccsen."

 

"Edi a héten már edzett és Cristiano is munkába állt pénteken, az edzés után pedig azt mondták, hogy nincsenek problémáik, így mindkét játékosra számíthatok a szombati találkozón."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!