De Gea üzenete a szurkolóknak

David de Gea rövid, de hatásos üzenetet tett közzé a Manchester United szurkolóinak szerte a világon, melyben kihangsúlyozta azt a vágyát, hogy sikereket hozzon szeretett klubjának.


A spanyol kapus érzelmesen és szenvedéllyel beszélt kedd este, miután a Vörös Ördögök a legjobb 16 között búcsúztak a Bajnokok Ligájától az Atletico Madrid ellen. A csapat 1-es mezszámú játékosa egy azok közül, akik már rengeteg tapasztalattal rendelkeznek és nem is tudta csalódottságát leplezni a találkozót követő sajtótájékoztatón a hét közepén.

 

Az azóta eltelt napokban David átgondolta a történteket és 3 nappal a történtek után a 31 éves játékos elismerte, hogy nagyon nehéz megélni a kiesést, de ő és társai összeszedik majd magukat.

 

 

"Bele telt néhány napba, hogy beszélni tudjak a Bajnokok Ligája kiesés miatti csalódottságomról" - írta David a közösségi médiában megosztott posztjában. "Nem tettünk eleget a két mérkőzés alatt, pedig ez csak rajtunk múlt. Fel kell használnunk az energiánkat önmagunk fejlesztésére, tanulásra, hogy jó eredményeket érjünk el és megfeleljünk a kihívásoknak. Ennyit tehetünk ebben a nehéz pillanatban."

 

"Sokszor mondtam már, hogy messze vagyunk attól, ahol lenni szeretnénk, de kellő elszántsággal fogunk kiállni a hátralévő Premier League meccseinken."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!