Ronaldo: Én döntök a jövőmről

A Manchester United támadója, Cristiano Ronaldo megdöbbenve fogadta a válogatottbeli jövőjével kapcsolatos kérdéseket a portugálok Észak-Macedónia elleni világbajnoki rájátszást megelőző sajtótájékoztatón.


A világ legeredményesebb gólszerzője jelen pillanatban arra készül, hogy segítsen hazája válogatottjának és elkerüljék Olaszország sorsát, akik nem lesznek ott a világbajnokságon év végén.

 

Múlt héten 3-1-es sikerrel vették a Törökország elleni mérkőzést, így ma este lehetősége lesz a portugálok klasszisának, hogy immár 5. alkalommal is kvalifikálja magát a válogatottal a tornára és növelhesse világbajnoki találatainak is számát a jövőben.

 

A 37 éves játékos hangsúlyozta, hogy csapata és hazája a legfontosabb számára, a válogatottól való visszavonulását firtató kérdések pedig kifejezetten idegesítették, amiket azzal kapcsolatban tettek fel, hogy mi lesz, ha a kedd esti találkozón nem a portugálok szája íze szerint alakulnak a dolgok.

 

"Túl sokszor kapom ugyan ezt a kérdést" - válaszolta Ronaldo. "Én döntök a jövőmről, senki más. Ha van kedvem többet játszani, akkor játszani fogok. Ha nem, akkor nem fogok. Ezért csak én vagyok a felelős és pont."

 

 

"Nyomás nehezedik ránk, mint mindig, de mindannyian felkészültek vagyunk. Nagyon szerettünk volna eljutni eddig a pillanatig és, ha Észak-Macedónia itt van, akkor az azért van, mert megérdemlik, hogy itt legyenek."

 

"Senki sem fontosabb a másiknál" - szögezte le, bár örömmel üdvözölte a veterán Pepét a csapatban. "Nagyon szeretnénk kijutni a világbajnokságra."

 

Ronaldo válogatottbeli rekordja egészen hihetetlen, 115 gól 185 mérkőzésen. 

 

A United klasszisa mellett Diogo Dalot és Bruno Fernandes is abban reménykedik, hogy pályára léphet az esti találkozón és ők is abban bíznak, hogy portugália neve is ott lesz a pénteki sorsoláson, ahol kiderülnek a csoportok.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!