Hivatalos: Fernandes új szerződést írt alá

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Bruno Fernandes új szerződést írt alá, amely értelmében 2026 júniusig a klub kötelékében marad, amelynek további egy éves hosszabbítás opció is rendelkezésére áll.


A portugál válogatott játékos eddig a United színeiben lejátszott 117 tétmérkőzésén 49 gólt és 39 gólpasszt jegyzett.

 

Fernandes, aki már kétszer elnyerte házon belül a Sir Matt Busby Év Játékosa-díjat, több helyzetet alakított ki a klubhoz való 2020 januári megérkezése óta, mint bármely másik United játékos. 

 

A középpályás a hét közben 42. válogatottbeli fellépésen két góllal is segítette hazáját Észak-Macedónia ellen a 2022-es katari világbajnokságra való kijutás kivívásához.

 

"Attól a pillanattól kezdve, hogy csatlakoztam a Manchester Unitedhez, különleges kapcsolatom van a klubbal és a lenyűgöző szurkolóinkkal. Úgy nőttem fel, hogy ezt a csapatot követtem a tv-ben és arról álmodtam, hogy egy napon majd itt játszhatok" - kezdte Bruno Fernandes.

 

 

"Az álom mára valósággá és megtiszteltetéssé vált."

 

"Még két év elteltével is ugyanolyan lenyűgöző dolognak érzem kilépni az Old Trafford gyepére, hallani ahogy a szurkolók a dalomat éneklik és gólt szerezni a Stretford End előtt. Egy igazi kiváltság, hogy ennek a csapatnak a mezét viselhetem és a csodálatos klubunkért harcolhatok."

 

"Sokkal több mindent szeretnék még itt elérni és tudom, hogy ugyanez igaz a csapat többi tágjára és a stábra egyaránt. Mindennél jobban szeretnénk a szurkolóknak azt a sikert megadni, amit megérdemelnek."

 

"Nagyszerű pillanatokat éltünk át közösen az elmúlt években, de a java még hátra van a csapatnak és nekem is."

 

John Murtough, a klub sportigazgatója, így kommentálta a hosszabbítást:

"Mindenki maximálisan tisztában van Bruno fontosságával a Manchester Unitednél. A góljai és gólpasszai száma fenomenális és mióta a klubhoz csatlakozott, hihetetlenül kiegyensúlyozott teljesítményt képes nyújtani."

 

"Bruno munkabírása, odaadása és fantasztikus hozzáállása pontoson az, amit elvárunk egy Manchester United játékostól. Ő egy hihetetlenül profi játékos, számos fantasztikus képességgel, amelyek arra predesztinálják, hogy a legmagasabb szinten játszhasson ennél a nagyszerű klubnál."

 

"Bruno, mint mindenki ennél a klubnál, továbbra is nagyon ambíciózus és eltökélt, hogy a pályán elért folyamatos sikerekkel újra bajnoki címért harcoló klub lehessünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!