Ronaldo visszatért és nagyon motivált

Cristiano Ronaldo ismét edzésbe állt a Manchester Unitednél és gőzerővel készül az Everton elleni bajnoki összecsapásra.


Nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt a Vörös Ördögök a 7. helyen állnak a tabellán, de az Arsenal 3-0-s veresége a Crystal Palace ellen felélesztette a reményeket, hogy a csapat a legjobb 4 közé juthat és reális céllá vált a Bajnokok Ligája indulás kivívása.

 

Ronaldo már alig várja, hogy visszatérjen és újabb gólokat szerezzen, melyekkel segítheti a Unitedet, amelyben a lehető legjobb formában szeretné befejezni második első szezonját. A portugál klasszis, aki nemrég hazája válogatottját segítette, hogy kijussanak a világbajnokságra eddig 24 találkozón lépett pályára, ebből 21 alkalommal a kezdőben volt és 12 gólt szerzett, a szombati kirándulás a Goodison Parkba pedig lehetővé teszi számára, hogy növelje találatainak mennyiségét, amire szüksége is lesz Ralf Rangnick csapatának, hiszen a házigazdák nagyon közel vannak a kiesést jelentő 18. helyhez, így számukra is a 3 pont megszerzése az elsődleges cél.

 

A rekordbajnok számára a liverpooli kirándulást követően a Norwich vendégül látása lesz a következő feladat az Old Traffordon, majd következnek a Liverpool és az Arsenal elleni idegenbeli találkozók, Ronaldo pedig nagyon lelkesen tekint előre és hálás a klub szenvedélyes szurkolóinak a folyamatos támogatásért.

 

Arra a kérdésre, hogy mit érez a hónap játékosa díj elnyerésével kapcsolatban azt felelte: "Szép és nagyon szépen köszönöm a szavazatokat. Nagyon boldognak és motiváltnak érzem magam a szezon hátralévő részére vonatkozóan."

 

 

"Minden telhetőt meg fogok tenni, ahogy mindig is, szóval köszönöm mindenkinek és hamarosan találkozunk az Old Traffordon. Köszönöm srácok!"

 

Ronaldo mostani győzelme a szavazáson a 3. volt számára ebben a szezonban, ez pontosan annyi, mint amennyi David de Geanak is van és várhatóan mindketten versenyben lesznek a Sir Matt Busby év Játékosa címért is a szezonban nyújtott teljesítményük alapján.

 

A portugál támadó a Premier League hónap játékosa díját is elnyerte már az idény során szeptemberben, ami pályafutása alatt már az 5. ilyen címe volt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Everton - Manchester United

Premier League, 32. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!